Arbete/sjukskrivning,  Jag

Dags att sakta ner…

Tänkte att jag skulle titta in här innan jag somnar. Idag har det märkts att jag inte sov så bra i natt. Jag har varit jättetrött och har haft lite huvudvärk och en aning yrsel. Det kanske är dags för mig att bromsa lite för just nu känner jag att jag vill så mycket. Det händer mycket på jobbet och jag känner att jag kanske gör lite mycket just nu. Jag har suttit framför datorn ganska många dagar i sträck och då brukar det märkas på mig i form av att jag blir lätt yr. Så ikväll blir det tidigt i säng och jag hoppas att jag somnar och sover hela natten.

Jag har kunnat sova en liten stund i eftermiddag fast inte så länge som jag brukar och det är ju både bra och inte bra. Min kropp är lite speedad och jag tror att jag blir det utav mina allergimediciner. Just nu känns det som om det är mycket pollen i luften för jag har nyst flera gånger idag.

Mats är borta hela kvällen, han var dock hemma en liten sväng mellan 15.00 och 17.00 för han kände att han behövde vila innan han åkte igen. Han skulle ta en stängning på en utav hans förskolor och sedan har han rep med lokalteratern. Vi får se om jag sover när han kommer hem.

Det blev inget långt inlägg, fast kände ändå att jag ville titta in, godnatt, Susann 💜

2 kommentarer