Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Det är 15 år sedan 💜

Godmorgon, idag är det 15 år sedan min mamma gick bort i cancer. Det är alltid en dag som jag kommer att minnas, hur hon tog sitt sista andetag. Min mamma var en levnadsglad kvinna som var positiv till dt mesta. Hon hade lätt för att skratta och älskade att umgås med vänner och släkt. Hon var bra på att se till så släkt och vänner träffades vilket inte alltid är det lättaste.

Hennes största sorg med att veta att hon skulle dö var att hon inte skulle få se sina barnbarn växa upp till vuxna individer. Tänk så stolt hon skulle varit över dem nu. Jag vill tro att hon ser dem och vakar över oss alla. 💜

Min syster och pappa skulle åka till minneslunden idag som ligger i Markaryd. Jag är inte lika bunden till att åka till just graven utan jag tänker på henne i stort sett dagligen. Det är alltid något som påminner om henne. Dessutom har jag mycket längre till graven än pappa och min syster. För mig är inte det lika viktigt. 💜

Idag är Mats hemma från jobbet och är förkyld, han som aldrig är sjuk fick kasta in handduken idag. Jag ska snart åka och träna innan jobbet.

Det är minusgrader utomhus så det blir till att skrapa bilrutorna innan avfärd. Jag har en fullspäckad dag på jobbet och sedan efter jobbet har jag en massagetid som ska bli skön. Sedan ikväll har jag och Malin bestämt att vi ska gå en promenad så det blir trevligt.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

3 kommentarer