Det Ă€r fredag 😊☀

Godmorgon, hÀr blev det sovmorgon för mig. Jag har sovit som en stock i natt. Det bÄdar ju bra för fredagen. Jag vaknade till solsken utanför fönstret och temperaturen lÄg pÄ 4 grader. Jag hoppas att det blir varmare Àn igÄr.

Det första jag gör nĂ€r jag vaknar Ă€r att titta pĂ„ telefonen för att se om jag har nĂ„got meddelande och tittar lite pĂ„ sociala medier innan jag gĂ„r upp. Idag hade jag ett meddelande frĂ„n Linda som berĂ€ttade att hon och Christian Ă€r pĂ„ vĂ€g hem mot Sverige. De har bott i Österrike nu pĂ„ vintern och ska nu bo i Sverige över sommaren. Det ska bli kul att trĂ€ffa dem igen efter ett lĂ„ngt uppehĂ„ll. Vi ska fira valborg tillsammans sĂ„ nu lĂ€ngtar vi till vi ses.

Idag kommer det nog bli en lugn dag pÄ Centrumskolan och ikvÀll Àr bokcirkeltrÀffen instÀlld pga Covid-19 och att alla inte hade lÀst fördigt boken, Samlade verk. Jag hann lyssna fÀrdigt boken igÄr fast det var inte ett sÄdant bokslut som jag gillar. Jag gillar att fÄ veta saker och ting inte att det stÀlls öppet för lÀsaren. Jag kanske fÄr lÀsa den igen vid ett senare tillfÀlle för att se om det var jag som lyssnade pÄ boken för fort sÄ jag inte hann uppfatta allt. Det ska bli kul sen nÀr vi ska diskutera boken för dÄ fÄr jag ju ocksÄ klarhet i vissa saker som jag kÀnner Àr oklart i mina tankar. Det Àr kul att diskutera böcker tillsammans med andra, det ger ju lite olika infallsvinklar och tolkningar. Jag brukar nÀstan aldrig tÀnka som de andra och det Àr spÀnnande, för vad beror det pÄ?

IkvÀll har vi inga planer eftersom boktrÀffen Àr instÀlld, vi fÄr se om vi hittar pÄ nÄgot eller om vi hamnar i soffan i uterummet nu nÀr det börjar vara sÄ varmt dÀrute.

Jag önskar alla en hÀrlig fredag, kram Susann

3 kommentarer

  1. SÄ roligt med bokcirkel, Àven om den Àr instÀlld nu, det Àr alltid sÄ intressant att diskutera böcker. Ha en fin dag

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.