Det är fredag 😊

Visst är det något visst med fredagar? Känslan av att ha hela helgen framför sig är härlig. Idag steg jag upp klockan åtta och termometern visade 5 grader. Det är faktiskt uppehåll med lite blåst. I och för sig blåser det alltid i Kalmar. Idag blir det att fixa och plocka lite här hemma. Jag får se om jag orkar baka lite bullar, det var evigheter sedan jag gjorde det. Det blir nog en runda in till Giraffens köpcentrums, ska kolla på lite presenter.

Ikväll ska vi till Malin och Urban, våra äldsta söner ville att vi skulle träffas och ha en spelkväll. Det är alltid trevligt att träffas tillsammans med barnen. Nu förtiden är det svårt att få våra familjer samlade under ett tak. Snart åker ju Victor upp till Tandådalen så han har de senaste åren inte varit med de gånger vi ses alla. Ikväll är det vi tre och sedan Malin och Ubbes två söner som kommer hem för kvällen. Det har sina söner här i Kalmar så då är det lättare att ses. Vi som inte har våra barn här i närheten blir det lite mer omständligt att ses.

Vi har bestämt att vi ska äta skaldjur och plock ikväll så det kommer bli gott och mysigt. Det är faktiskt ganska längesedan vi träffade Malin och Urban så det ska bli kul att ses och komma ifatt i allt skvaller 😉

Tänk att vi har känt varandra sedan Victor och Felix låg i magarna och att vi åkte på vår första semester tillsammans 1996. Då gick färden till Byxelkrok och vi klämde in oss i en husvagn. Det roligaste är att trotsa att barnen är väldigt olika så har de kontakt med varandra. En vet ju inte hur det blir när de blir vuxna och själva kan bestämma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *