Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Det Ă€r fredag 😊

Visst Àr det nÄgot visst med fredagar? KÀnslan av att ha hela helgen framför sig Àr hÀrlig. Idag steg jag upp klockan Ätta och termometern visade 5 grader. Det Àr faktiskt uppehÄll med lite blÄst. I och för sig blÄser det alltid i Kalmar. Idag blir det att fixa och plocka lite hÀr hemma. Jag fÄr se om jag orkar baka lite bullar, det var evigheter sedan jag gjorde det. Det blir nog en runda in till Giraffens köpcentrums, ska kolla pÄ lite presenter.

IkvÀll ska vi till Malin och Urban, vÄra Àldsta söner ville att vi skulle trÀffas och ha en spelkvÀll. Det Àr alltid trevligt att trÀffas tillsammans med barnen. Nu förtiden Àr det svÄrt att fÄ vÄra familjer samlade under ett tak. Snart Äker ju Victor upp till TandÄdalen sÄ han har de senaste Ären inte varit med de gÄnger vi ses alla. IkvÀll Àr det vi tre och sedan Malin och Ubbes tvÄ söner som kommer hem för kvÀllen. Det har sina söner hÀr i Kalmar sÄ dÄ Àr det lÀttare att ses. Vi som inte har vÄra barn hÀr i nÀrheten blir det lite mer omstÀndligt att ses.

Vi har bestĂ€mt att vi ska Ă€ta skaldjur och plock ikvĂ€ll sĂ„ det kommer bli gott och mysigt. Det Ă€r faktiskt ganska lĂ€ngesedan vi trĂ€ffade Malin och Urban sĂ„ det ska bli kul att ses och komma ifatt i allt skvaller 😉

TÀnk att vi har kÀnt varandra sedan Victor och Felix lÄg i magarna och att vi Äkte pÄ vÄr första semester tillsammans 1996. DÄ gick fÀrden till Byxelkrok och vi klÀmde in oss i en husvagn. Det roligaste Àr att trotsa att barnen Àr vÀldigt olika sÄ har de kontakt med varandra. En vet ju inte hur det blir nÀr de blir vuxna och sjÀlva kan bestÀmma.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *