Det fick bli bussen.

Bilen var lika död i morse så det fick bli bussen till jobbet idag. Det är så sällan jag åker buss fast det gick bra och nu har jag lärt mig att köpa biljett i appen. Jag känner mig ibland supergammal med all teknik som en ska kunna.

På jobbet var det som vanligt och idag gjorde några elever nutidsfrågor. Dagen gick fort som vanligt och sedan var sonen snäll och hämtade mig när jag slutade.

När jag kom hem åt jag lite mellanmål innan jag deckade i soffan och sov som en stock tills Mats kom hem kvart över fyra. Det var segt för mig att vakna, jag var fortfarande trött. Efter ett tag kom jag upp så jag kunde städa och vika tvätt. Idag var vi tre som städade så det gick ganska fort.

Ikväll blev det långkok som sonen hade förberett sedan i förmiddag. Köttet har stått och kokat i stort sett hela dagen så det var mört och fint. Mats gjorde nanbröd som vi åt till med ris, blomkål, morot. Det var en god middag.

Ikväll har vi tittat på en serie som vi började se igår kväll, Kastanjemannen på Netflix. Snart är det sängen så hag önskar en fortsatt trevlig kväll, godnatt. 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *