Disigt och fredag 😊

Idag var jag riktigt seg och kroppen känns tung och lite sliten efter intervallerna igår kväll. Jag steg inte upp förrän mitt alarm ringde 8.30 även om jag vaknade innan klockan sju för jag hade en man som röjde nere i köket. Det är 9 grader varmt ute och lite disigt fast jag tyckte mig se lite solstrålar då och då.

Det är fredag idag och jag måste bara säga att fredagar är nog min favoritdag, början på helgen. Ikväll har vi inga planer fast jag hade egentligen tänkt att vi skulle bjudit hit Lena och Toni fast det blev inte så. Jag fattar inte hur fort tiden går, jag hinner inte riktigt med mig själv just nu känns det som. Det får bli till en annan kväll när jag är bättre på framförhållning. Det var bara så längesedan vi såg dem och det är vår tur att bjuda igen.

Idag ställer Kristina frågan Om du fick välja en film som berört dig extra mycket vilken skulle det vara? Jag vet inte om jag är den personen som blir så berörd utav filmer som håller i sig något längre. Visst kan jag känna eller inte känna för en film fast bara medans jag tittar på filmen. Om jag skulle välja en så får det nog bli Schindler’s list.

I Christels fotoutmaning vill hon att vi ska välja en bild som förknippas med ordet MYS. Det är ett svårt ord för det är mycket som ryms inom det ordet. Att det är fredag och ljusen tänds på kvällen är mys eller att samlas kring ett matbord med vänner är mys. Det är mycket som är mys fast när pusslet åker fram vid jul och alla barnen är hemma är extra mysigt. Jag älskar att ha hela familjen samlad så det får bli en bild på ett pussel på barnen som vi pusslade förra julen. 💜

Nu är det snart Centrumskolan och idag är det som vanligt elevens val de två sista lektionerna. Då ska jag, en kollega och några elever åka till Skälby och titta på djuren. Vi ska ha lite fika med oss också.

Sedan när jag kommer hem blir det nog vila för jag tror att jag behöver det och sedan blir det fredagsmys med mannen och äldsta sonen. Jag får passa på att umgås innan Victor åker till Tandådalen på måndag.

Vad händer för er i dag?

Nu önskar jag er en fin fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.