Disigt och fredag 😊

Idag var jag riktigt seg och kroppen kÀnns tung och lite sliten efter intervallerna igÄr kvÀll. Jag steg inte upp förrÀn mitt alarm ringde 8.30 Àven om jag vaknade innan klockan sju för jag hade en man som röjde nere i köket. Det Àr 9 grader varmt ute och lite disigt fast jag tyckte mig se lite solstrÄlar dÄ och dÄ.

Det Àr fredag idag och jag mÄste bara sÀga att fredagar Àr nog min favoritdag, början pÄ helgen. IkvÀll har vi inga planer fast jag hade egentligen tÀnkt att vi skulle bjudit hit Lena och Toni fast det blev inte sÄ. Jag fattar inte hur fort tiden gÄr, jag hinner inte riktigt med mig sjÀlv just nu kÀnns det som. Det fÄr bli till en annan kvÀll nÀr jag Àr bÀttre pÄ framförhÄllning. Det var bara sÄ lÀngesedan vi sÄg dem och det Àr vÄr tur att bjuda igen.

Idag stĂ€ller Kristina frĂ„gan Om du fick vĂ€lja en film som berört dig extra mycket vilken skulle det vara? Jag vet inte om jag Ă€r den personen som blir sĂ„ berörd utav filmer som hĂ„ller i sig nĂ„got lĂ€ngre. Visst kan jag kĂ€nna eller inte kĂ€nna för en film fast bara medans jag tittar pĂ„ filmen. Om jag skulle vĂ€lja en sĂ„ fĂ„r det nog bli Schindler’s list.

I Christels fotoutmaning vill hon att vi ska vĂ€lja en bild som förknippas med ordet MYS. Det Ă€r ett svĂ„rt ord för det Ă€r mycket som ryms inom det ordet. Att det Ă€r fredag och ljusen tĂ€nds pĂ„ kvĂ€llen Ă€r mys eller att samlas kring ett matbord med vĂ€nner Ă€r mys. Det Ă€r mycket som Ă€r mys fast nĂ€r pusslet Ă„ker fram vid jul och alla barnen Ă€r hemma Ă€r extra mysigt. Jag Ă€lskar att ha hela familjen samlad sĂ„ det fĂ„r bli en bild pĂ„ ett pussel pĂ„ barnen som vi pusslade förra julen. 💜

Nu Àr det snart Centrumskolan och idag Àr det som vanligt elevens val de tvÄ sista lektionerna. DÄ ska jag, en kollega och nÄgra elever Äka till SkÀlby och titta pÄ djuren. Vi ska ha lite fika med oss ocksÄ.

Sedan nÀr jag kommer hem blir det nog vila för jag tror att jag behöver det och sedan blir det fredagsmys med mannen och Àldsta sonen. Jag fÄr passa pÄ att umgÄs innan Victor Äker till TandÄdalen pÄ mÄndag.

Vad hÀnder för er i dag?

Nu önskar jag er en fin fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *