Jag,  Mats och jag,  Resor

Emporia och sushi 😊

Det blev sovmorgon idag. Jag har sovit gott på luftmadrassen hos dottern trots att Mats har snurrat som en annan tetting. Vid halv nio steg Mats och jag upp och gjorde frukost. Vi hann inte spela spel igår kväll för alla var trötta så vi orkade inte vara uppe så länge. Det blev att vi spelade mer eller mindre efter frukost.

Sedan packade vi ihop alla saker som vi skulle ha med oss hem. Därefter åkte vi till Emporia och mötte upp Rasmus och Tova. Det blev faktiskt lite shopping för både Mats och mig. Både Mats och jag köpte skor på Ecco och varsin morgonrock som vi ska ha när vi vinterbadar. Mats hittade även två böcker som han köpte och sedan köpte vi spelet Alfapet. Jag tycker det spelet ör roligt och det fungerar att spela på två. Jag tänker att det är ett perfekt spel för Mats och mig. Tyvärr är det inte Mats favoritspel fast vad gör han inte för sin fru. 😉Är det det som är kärlek?

Till lunch åt vi sushi, ett måste när vi är i Malmö.

Efter lunchen åkte Mats och jag hem mot Kalmar. Det var skönt att komma hem i bra tid. Vi har hunnit spela en omgång Alfapet och jag vann. Det kanske inte var det smartaste att vinna om jag nu vill att Mats ska vilja spela med mig igen.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Vi hittade lite rester från fredagens mat, majsfritters som vi värmde. Det är smidigt med rester.

Nu sitter vi framför tvn och tittar på serier och sedan ska jag gå lägga mig tidigt känns det som även om jag sov på vägen hem i bilen.

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg, kram Susann 💜