Emporia och sushi 😊

Det blev sovmorgon idag. Jag har sovit gott pÄ luftmadrassen hos dottern trots att Mats har snurrat som en annan tetting. Vid halv nio steg Mats och jag upp och gjorde frukost. Vi hann inte spela spel igÄr kvÀll för alla var trötta sÄ vi orkade inte vara uppe sÄ lÀnge. Det blev att vi spelade mer eller mindre efter frukost.

Sedan packade vi ihop alla saker som vi skulle ha med oss hem. DĂ€refter Ă„kte vi till Emporia och mötte upp Rasmus och Tova. Det blev faktiskt lite shopping för bĂ„de Mats och mig. BĂ„de Mats och jag köpte skor pĂ„ Ecco och varsin morgonrock som vi ska ha nĂ€r vi vinterbadar. Mats hittade Ă€ven tvĂ„ böcker som han köpte och sedan köpte vi spelet Alfapet. Jag tycker det spelet ör roligt och det fungerar att spela pĂ„ tvĂ„. Jag tĂ€nker att det Ă€r ett perfekt spel för Mats och mig. TyvĂ€rr Ă€r det inte Mats favoritspel fast vad gör han inte för sin fru. 😉Är det det som Ă€r kĂ€rlek?

Till lunch Ät vi sushi, ett mÄste nÀr vi Àr i Malmö.

Efter lunchen Äkte Mats och jag hem mot Kalmar. Det var skönt att komma hem i bra tid. Vi har hunnit spela en omgÄng Alfapet och jag vann. Det kanske inte var det smartaste att vinna om jag nu vill att Mats ska vilja spela med mig igen.

IkvÀll har vi bara tagit det lugnt. Vi hittade lite rester frÄn fredagens mat, majsfritters som vi vÀrmde. Det Àr smidigt med rester.

Nu sitter vi framför tvn och tittar pÄ serier och sedan ska jag gÄ lÀgga mig tidigt kÀnns det som Àven om jag sov pÄ vÀgen hem i bilen.

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.