Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

En hĂ€rlig dag i Tyskland 😊

Vi Ă„t en god frukost med mycket att vĂ€lja pĂ„. De hade byggt om matsalen sedan sist vi var i LĂŒbeck och jag antar att det berodde pĂ„ pandemin för det var mer avgrĂ€nsade smĂ„ ytor med bord med som smĂ„ krypin. Det kĂ€ndes mysigt. Jag Ă€lskar att en kan fĂ„ en nygjord omelett dĂ€r en sjĂ€lv vĂ€ljer vad en vill ha i omeletten. Jag valde svamp, ost, tomat och vĂ„rlök.

Efter frukosten gick fÀrden till Hansa park. Det var mysigt att gÄ dÀr och jag Äkte nÄgra utav karusellerna fast jag Àr inte sÄ jÀttemycket för karuseller dÄ jag lÀtt blir Äksjuk. Det kÀndes som om det var ganska gamla attraktioner och nÄgra utav dem fungerade inte sÄ det var lite trÄkigt. Vi testade Àven en höghöjdsbana och det var det lÀskigaste jag gjort pÄ lÀnge. NÀr jag kom tillbaka pÄ tryggt underlag igen var jag helt slut. Jag skulle inte vilja göra om det.

NĂ€r vi Ă„kte typ flumride sĂ„ blev bĂ„de dottern och William vĂ€ldigt blöta fast jag klarade mig vilket jag tyckte var roligt och bra. Vid halvfyratiden var alla nöjda med dagen sĂ„ vi Ă„kte tillbaka till LĂŒbeck och vilade lite innan vi gick pĂ„ stan. Jag sov hela bilresan tillbaka till hotellet.

NĂ€r vi hade vilat klart sĂ„ gick vi ut pĂ„ stan och Ă„t glass och sushi. TyvĂ€rr började det regna sĂ„ det blev inget direkt strosande nu ikvĂ€ll. Sedan spelade vi med andra ord pĂ„ hotellrummet. Nu ska vi titta lite pĂ„ tv innan vi sover. Det har varit en hĂ€rlig dag tillsammans med dottern och William. Tack 💜

6 kommentarer