Uncategorized

En mysig lördagskväll

Igår kväll var Mats syster och hennes familj här. Det brukar vara svårt att kunna träffas trots att vi bor typ ett kvarter i från varandra. De är mitt uppe i när barnen har fullt av aktiviteter. Kommer ihåg den tiden då våra barn höll på med idrotter, vissa perioder var vi helt osociala. Fast igår kväll fick vi till det. Vi grillade och spelade spel.


Vi började kvällen med spelet När då då, som vi fick se oss besegrade i Mats och jag. Fas det hände en sak som jag aldrig varit med om, när Marie Mats syster slog tärningen så ställdes den på ett hörn. Vi bara gapade av förvåning.

Efter den förlusten fick Mats och jag ta igen oss och ladda om med efterrätt, jag hade gjort vaniljpannacotta med mangogelé och chokladpudding.


Därefter spelade vi ett spel tillsammans med barnen, Ryktet går. Det är ett ritspel som ger många skratt.Sedan avslutade vi med vårt favoritspel, Carcasonne. Det är ett stategispel där en ska bygga upp ett landskap med städer, vägar, fält och kloster. Det finns många expansioner att köpa till.

Kan verkligen rekommendera det här spelet.

Det blev en lyckad kväll :-))

5 kommentarer