En ny vecka är här 😊

Godmorgon mina trognaste läsare!

Här har jag vaknat upp till en ny vecka och det är 15 grader utomhus och kan ni tänka er att det inte regnar (ännu). Det är mulet och grått fast jag tycker det är ok så länge det inte regnar för vi har fått så mycket regn så jag tycker vi kan klara oss ett tag utan.

Vad har ni för planer för den här måndagen?

För mig är det Centrumskolan och just måndagar har jag hemkunskapslektion. Det tycker jag är roligt och även denna vecka kommer eleverna göra äppelpaj. Jag har två grupper och idag är det en grupp killar och förra veckan en tjejgrupp. Det blev den här uppdelningen av lite olika anledningar annars är jag inte så mycket för att dela just killar och tjejer för ur ett jämställdhetsperspektiv känns det bättre med en blandad grupp. De andra lärarna som också har hemkunskap har bara blandade grupper.

Idag vaknade jag klockan fem och kom på att jag nog har missat att beställa rostmackor till skolan så jag kommer nog få åka och handla innan jobbet imorgon. Det är ju ett nytt ansvar för mig att ha hand om inköp från Maxi så jag får väl skylla på det nu innan jag får till beställningarna så de blir rätt. Det är svårt att veta mängden på de olika varorna för det beror ju på vad eleverna äter just nu. Eftersom många utav eleverna behöver lite energipåfyllnad under skoldagen så finns det alltid smörgås, ost och frukt. Det erbjuds alltid köttbullar i matsalen och då kan eleverna välja att få makaroner varje dag och det kokar vi uppe på skolan så då är makaroner något som alltid finns på handlingslistan. Jag får se hur mycket jag har missat när varorna kommer i eftermiddag.

Ikväll ska jag ta ett kvällsdopp tillsammans med Marielle. Märit och Annika kommer också vara med på våra måndagskvällar fast just ikväll var de upptagna. Det ska bli spännande att se hur varmt det är i vattnet nu, om det har sjunkit sen i lördags.

I lördags var det väldigt mycket vatten vid Koudden.

Nu önskar jag en härlig måndag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *