Tomt hus och ganska trött

Efter frukosten åkte Fatimah och jag till Ikea och kikade. Jag tycker det är roligt att besöka Ikea när jag är i Älmhult för det är ju det riktiga Ikea. Jag köpte lite lakan och örngott för de vi har börjar bli lite dåliga. Fatimah hittade också lite smått och gott.

Vi åt rester från igår kväll till lunch innan vi åkte hemåt mot Kalmar igen. På vägen hem svängde vi förbi City gross för jag skulle se om de hade några skaldjur. Det var lite dåligt på den fronten så det blev några musslor och i förmiddags köpte jag ett paket kräftor som vi ska ha ikväll.

Nu ligger vi i soffan framför tvn, jag med datorn i knät och Mats slötittar på fotbollsmatchen mellan Häcken och Göteborg.

När vi kom hem märkte vi att Filippa hade tagit med sig alla sina saker när hon åkte till Älmhult sent igår kväll. Hon ska inte sova här mer för insparken har blivit pausad pga av att en del studenter hade fått covid-19symptom. Egentligen skulle det varit ett stort party igår kväll för studenterna och när dt blev inställt kom Filippas pojkvän och hämtade henne. Hon kommer till Kalmar på onsdag igen och då ska vi bestämma en dag och tid då hon ska lämna tillbaka nyckeln. Det gick bra at ha henne inneboendes här, hon har knappt märkts.

Nu ikväll blir det bara chill för mig och Mats, samla en massa energi inför den kommande jobbveckan.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *