Familj,  Jag

En riktig skön och lugn helg

Den här helgen kändes som en utav de lugnaste helgerna där vi bara tog det som det blev. På lördagen blev det en liten shoppingrunda, Mats behövde lite nya kläder. Att han sen hittade kläder som det var rea på gjorde ju ingenting alls för plånboken. Jag handlade också lite nya träningskläder då jag behöver det nu när jag har börjat springa två gånger i veckan. Det kommer ju gå superbra i löparspåret med nya kläder, för det är ju det som gör själva löpningen 😉😂

Lördagskvällen tillbringade vi hemma med våra bästa vänner Malin och Urban. Vi hade fixat lite skaldjur, kex, ostar och lite annat smått och gott. Det blev en mysig kväll vid bordet, med härliga samtal.

När vi vaknade på söndagen åkte vi in till Packhuset och åt en god hotellfrukost. Det är första gången vi bara har ätit hotellfrukost utan en övernattning och då brukar det inte vara övernattning i vår egen stad. Det var en mysig stund, så det kommer att bli fler tillfällen till hotellfrukostar. Nu vill vi se hur de andra hotellens frukostar är och jämföra.

Mitt omdöme: Det är en mysig lokal fast ljudnivån blir ganska hög. Det var helt ok, inte det bästa jag ätit fast ändå det vanligaste att välja på som bröd, fil, rökt skinka, pannkakor, bacon och äggröra. Jag hade velat ha lite mer pålägg att välja på och lite mer sill och lax. Hotellfrukosten får 4 av 5 poäng.