Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En solig morgon

Godmorgon, här har jag startat upp min dag. Det är en solig morgon och 6 grader varmt utomhus så det verkar lovande för dagen. Idag kände jag mig lite seg när jag vaknade så jag låg kvar i sängen ett tag och surfade runt. Nu har klockan hunnit bli åtta och jag sitter framför tvn i soffan där jag nästan alltid börjar min dag.

Idag ska jag åka hemifrån tidigare än vad jag brukar för det har äntligen blivit dags för min tid hos fysioterapeuten. Jag hinner det innan jobbet och jag hoppas hon kan hjälpa mig med mina onda fötter. Jag har väntat en hel månad på denna tid för det är många som går till henne och jag har hört att hon ska vara bra. Jag hoppas detta rykte stämmer.

Idag kommer det vara fullt upp på Centrumskolan då några utav personalen ska åka till SETT-mässan i Stockholm. Jag kommer att få ta Annikas lektion efter lunch då tåget går. Jag tycker det är kul att ha mycket att göra och det ska bli kul sedan att höra på torsdag vad de har sett och fått för inspiration uppe på mässan.

Sedan efter jobbet ska jag till Elin, osteopaten för min höft. Jag brukar gå hos henne kontinuerligt för jag tycker det är bra för min kropp.

Ikväll kommer det nog bli löpning med Karin och Madeleine, får se om jag kan springa för Elin bruka förbjuda löpning samma dag. Så jag kommer nog gå medan de andra springer. Jag vet inte om Karin kommer springa för hon var med på Back yard ultra i lördags och då sprang hon 6 varv, så grymt gjort utav henne. Vi får se hur det blir fast ett bad kommer det nog bli för alla förutom Mats som enligt honom bara badar på lördagar.

Nu önskar jag er alla en fin dag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för En solig morgon