En vecka kvar till julafton 😊🎄

TÀnk vad en termin gÄr fort, snart Àr det dags för jullov. PÄ tisdag Àr sista dagen dÄ bÄde elever och vi tar jullov. Det ska bli sÄ skönt med ledighet och den Àr ju lÄng. Det Àr fördelen med att arbeta pÄ en skolan sÄ det kÀnns fortfarande lyxigt.

Idag Àr det fredag och de dagar Àr bÀst dÄ helgen ligger framför en. Idag Àr det fortfarande mörkt trots att klockan Àr Ätta och det Àr 3 grader varmt utomhus. PÄ fredagar har jag det ganska lugnt i mitt schema och det passar extra bra idag eftersom vi ska julfest direkt efter jobbet vid klockan 14.30. Det ska bli kul och det Àr ju med alla kollegor som ses dagligen. Vi Àr en liten skola med ca 13 personer fast vet inte hur mÄnga av oss som tÀnker stanna kvar i eftermiddag. VÄr chef MÀrit har bestÀllt exotisk planka och vi ska ha julklappsleken sÄ jag har inhandlat tvÄ paket för ca 100 kr. Det hundra kronorna fördelar vi sjÀlva pÄ paketen sÄ mitt ena kostar betydligt mer Àn det andra. Vi fÄr se om jag kommer hem med nÄgon klapp. Det ska bli kul att umgÄs efter jobbet. Det kommer antagligen inte bli sÄ sent och det Àr ju bra med tanke pÄ att vi ska upp och springa imorgon bitti. Dessutom fyller Mats Är imorgon sÄ jag mÄste upp före honom och gratta. Annars brukar jag stiga upp sÄ sent som möjligt pÄ lördagar, bara sÄ pass att jag hinner ta pÄ mig trÀningsklÀder och göra blÄbÀrssoppa.

Vad hÀnder för er idag, denna sista fredag innan julafton?

I Orsakullans utmaning frÄgar hon idag; Jultröjansdag, Àger du en jultröja? Ja, det gör jag faktiskt för vi har som tradition pÄ jobbet att ha pÄ oss en jultröja en gÄng i veckan i december mÄnad. Till nÀsta Är ska jag köpa en till för att kunna vÀxla mellan. Sedan har jag Àven en jumpsuit som varit Victors som Àr julinspirerad med massa julmotiv som pepparkakor, klappar, polkagrisstÀnger mm. Den gÄr jag ofta i hÀr hemma och det Àr sÄ skönt att skrota runt i den.

KlĂ€dval… att det ska vara sĂ„ svĂ„rt. jag tycker aldrig att jag har nĂ„gra klĂ€der jag att ta pĂ„ mig nĂ€r jag ska gĂ„ bort eller som idag nĂ€r vi ska julfest och vill ha nĂ„got annat Ă€n bara jeans och tröja. Jag tror faktiskt att jag mĂ„ste utöka min gĂ„bortgarderob. Det fĂ„r nog bli en tur till stan imorgon. Idag Ă„kte en klĂ€nning pĂ„ och svarta strumpbyxor sĂ„ det fĂ„r duga.

Dagens outfit.

Idag ska jag ta bussen till jobbet, dels för att bilen stĂ„r hos verkstaden och dels för att jag inte hade velat ha bilen i stan. Vi hann inte hĂ€mta bilen igĂ„r dĂ„ den var fĂ€rdig eftersom vi hade hantverkare hĂ€r och lagade vĂ„r blandare i badkaret. Bilen fĂ„r stĂ„ vid verkstaden i natt fast Mats Ă„kte runt och betalade och hĂ€mtade bilnyckeln sĂ„ vi kan hĂ€mta den imorgon. Nu Ă€r vi 18.000 kronor fattigare….đŸ˜±

Nu önskar jag er en hĂ€rlig fredag, Susann 💜

3 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *