Födelsedag 🍰 Fotoutmaning 📸 Novemberutmaning 🎁

idag vaknar jag upp till ett novembergrått väder vilket också är dagens ord i Christels fotoutmaning. Det är 5 grader varmt.

En ny vecka och idag fyller yngsta sonen 22 år. Tänk att jag har så vuxna barn, när blev jag gammal? I år kommer vi fira honom när vi firar alla andra novemberbarn i Älmhult. Vi fick inte till någon bra dag då R har jobbat i helgen. Det året R föddes fyllde Mats 30 år, vi var trebarnsföräldrar innan vi hade fyllt trettio. 😊💜

Det är Centrumskolan som vanligt och jag har hemkunskapslektion idag och då ska de baka brödbullar. Annars är det som vanligt, tiden går fort och snart är det fredag igen.

Frågan som Kristina ställer i sin novemberutmaning är Har du handlat någon julklapp än? Den kan jag svara ja på för i helgen när vi var på stan och fixade födelsedagspresenter så hittade jag även några julklappar. Jag gillar att vara ute i god tid och vill gärna fundera över vad jag vill ge till var och en. I år kommer det nog inte bli så svårt eftersom jag bara köper till mina barn, deras respektive, pappa och Mats.

Julgranen 2020

Nu vill jag bara önska alla fina som är här inne och läser och lämna avtryck en fin måndag och en härlig start på den här veckan, kram Siusann 💜

2 kommentarer

  1. Vacker bild och en fin son.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *