Födelsedag 🍰 Fotoutmaning 📾 Novemberutmaning 🎁

idag vaknar jag upp till ett novembergrÄtt vÀder vilket ocksÄ Àr dagens ord i Christels fotoutmaning. Det Àr 5 grader varmt.

En ny vecka och idag fyller yngsta sonen 22 Ă„r. TĂ€nk att jag har sĂ„ vuxna barn, nĂ€r blev jag gammal? I Ă„r kommer vi fira honom nĂ€r vi firar alla andra novemberbarn i Älmhult. Vi fick inte till nĂ„gon bra dag dĂ„ R har jobbat i helgen. Det Ă„ret R föddes fyllde Mats 30 Ă„r, vi var trebarnsförĂ€ldrar innan vi hade fyllt trettio. 😊💜

Det Àr Centrumskolan som vanligt och jag har hemkunskapslektion idag och dÄ ska de baka brödbullar. Annars Àr det som vanligt, tiden gÄr fort och snart Àr det fredag igen.

FrÄgan som Kristina stÀller i sin novemberutmaning Àr Har du handlat nÄgon julklapp Àn? Den kan jag svara ja pÄ för i helgen nÀr vi var pÄ stan och fixade födelsedagspresenter sÄ hittade jag Àven nÄgra julklappar. Jag gillar att vara ute i god tid och vill gÀrna fundera över vad jag vill ge till var och en. I Är kommer det nog inte bli sÄ svÄrt eftersom jag bara köper till mina barn, deras respektive, pappa och Mats.

Julgranen 2020

Nu vill jag bara önska alla fina som Ă€r hĂ€r inne och lĂ€ser och lĂ€mna avtryck en fin mĂ„ndag och en hĂ€rlig start pĂ„ den hĂ€r veckan, kram Siusann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.