För tidigt đŸ„Ž

HĂ€r vaknade jag innan Mats klocka ringde đŸ˜± Jag tror klockan var runt 5.15 och sedan kunde jag inte somna om Ă€ven om jag försökte. Jag lĂ„g kvar i sĂ€ngen till strax innan sju och surfade runt pĂ„ olika sociala medier. Idag Ă€r det fredag och den kĂ€nns ju alltid bra. Jag steg upp till solsken och det Ă€r minus en grad utomhus sĂ„ det verkar bli en fin dag idag med.

Det blir en lugn dag pÄ centrumskolan för mig. Jag börjar med att se till sÄ eleverna fÄr frukt och sedan har jag planering dÄ jag ska bestÀlla varorna som vi behöver frÄn ICA. Efter lunch Àr det elevens val och dÄ ska jag och tvÄ elever gÄ till en lekplats som ligger nÀra skolan. Det Àr vÀl nackdelen med vÄr skola, att vi inte har nÄgon skolgÄrd. Vi fÄr anvÀnda nÀrmiljön som vÄr skolgÄrd och idrottssal.

Efter jobbet ska jag hem och vila och sedan nÀr Mats kommer hem ska vi Äka och handla skaldjur pÄ City Gross. Det fÄr bli en lugn och skön fredagskvÀll med fredagsmys med skaldjur som vi gillar att Àta. Det kan hÀnda att det öppnas en flaska bubbel till fredagsmyset. Vad ska ni Àta ikvÀll?

I Christels fotoutmaning Ă€r ordet – okĂ€nda mĂ€nniskor. Det fick bli en bild pĂ„ Mats nĂ€r vi var i London 2016. PĂ„ bilden ser en Mats ryggtavla dĂ€r han gĂ„r med en grön kasse i högra handen och runt omkring honom Ă€r det okĂ€nda mĂ€nniskor.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills det Ă€r dags för mig att Ă„ka till jobbet. Jag fĂ„r önska er alla en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Ja, det Àr ju inget som en gör. Jag fick leta lite i mina bilder och detta var det nÀrmaste jag kom okÀnda mÀnniskor. En svÄr utmaning idag.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *