Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

För tidigt 🥴

Här vaknade jag innan Mats klocka ringde 😱 Jag tror klockan var runt 5.15 och sedan kunde jag inte somna om även om jag försökte. Jag låg kvar i sängen till strax innan sju och surfade runt på olika sociala medier. Idag är det fredag och den känns ju alltid bra. Jag steg upp till solsken och det är minus en grad utomhus så det verkar bli en fin dag idag med.

Det blir en lugn dag på centrumskolan för mig. Jag börjar med att se till så eleverna får frukt och sedan har jag planering då jag ska beställa varorna som vi behöver från ICA. Efter lunch är det elevens val och då ska jag och två elever gå till en lekplats som ligger nära skolan. Det är väl nackdelen med vår skola, att vi inte har någon skolgård. Vi får använda närmiljön som vår skolgård och idrottssal.

Efter jobbet ska jag hem och vila och sedan när Mats kommer hem ska vi åka och handla skaldjur på City Gross. Det får bli en lugn och skön fredagskväll med fredagsmys med skaldjur som vi gillar att äta. Det kan hända att det öppnas en flaska bubbel till fredagsmyset. Vad ska ni äta ikväll?

I Christels fotoutmaning är ordet – okända människor. Det fick bli en bild på Mats när vi var i London 2016. På bilden ser en Mats ryggtavla där han går med en grön kasse i högra handen och runt omkring honom är det okända människor.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags för mig att åka till jobbet. Jag får önska er alla en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *