Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Första fredagen i februari

Nu har dagen kommit som jag längtar efter varje vecka, fredag. Är ni som mig som gillar fredagar lite extra? Det är den dagen som inleder helgen och en härlig ledighet av två dagar som kan fyllas till roligheter. Idag vaknar jag upp till en grå dag och 2 grader varmt. Det är blött utomhus för det har regnat och det ser ut som om det kommer komma mer regn. Fast vad gör det en dag som denna?

Jag sitter nu på min favoritplats i soffan har tvnyheterna på och bloggar. Jag har duschat och packat min väska för i eftermiddag åker vi till dottern och hennes sambo. Det ska bli så kul att träffa dem har ju inte sett dem sen vår resa till fjällen över nyår. Vi kommer även att se till att träffa yngsta sonen Rasmus och Tova en stund antingen lördag eller söndag beroende på hur de har det. Jag vet att Rasmus jobbar kväll både fredag, lördag och söndag och då börjar han runt 17-tiden. Han jobbar extra på Jensens böfhus, annars pluggar han.

Det ska bli så mysigt att åka till Malmö, jag gillar den staden. Det är en sån härlig puls när en går på stan och jag älskar mångfalden som finns. Det kommer bli en härlig helg tillsammans med barnen.

Fast innan vi kan åka så är det självklart jobb som gäller. Det blir Centrumskolan som vanligt och det kommer bli en ganska lugn dag för jag har ett ganska luftigt schema på fredagar. Jag ska beställa våra icavaror och sedan har jag elevens val med två elever. Vi får se vad vi hittar på de två lektionerna. Det brukar vara att vi bestämmer tillsammans med eleverna så lektionen bygger på deras intresse så det kan bli allt från att baka till att gå promenader eller spela spel. Vi får se….

Mats skulle sluta runt två idag och det är ju fördelen för honom att kunna bestämma sin egen arbetstid. Det innebär att vi kommer iväg i bra tid för det tar ju ändå några timmar till Malmö från Kalmar.

En bild från Ribban i somras när Mats och jag sprang och badade en lördagsmorgon. Det lär komma en liknande bild i morgon 😊

Vad händer för er idag och i helgen?

Jag önskar alla fina som är här och besöker mig och kanske lämnar ett litet avtryck en härlig fredag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *