Första sportlovsdagen

Jag kan fortfarande inte fatta att jag har sportlov. Eftersom jag är och arbetstränar på Centrumskolan så får jag det positiva som sportlov. 😊

Idag har Annika och jag planerat en utflykt tillsammans. Vi ska åka till norra Öland för att se om isformationerna är kvar. Vi hoppas att vi kommer se lite isformationer i alla fall. Jag tänker ta med mig systemkameran för det går lite för lång tid mellan gångerna som jag använder kameran.

Vi har haft en kollega som varit och tittat på de vackra isskulpturerna så vi blev så inspirerade efter hennes bilder. Sedan är det kul att hitta på något tillsammans nu när vi är lediga från skolan. Förra året då jag också hade sportlov åkte jag till barnen i Malmö för att hälsa på. Nu ser ju läget lite annorlunda ut så då kändes det inte så aktuellt eftersom en inte ska vara ute bland så många människor.

Jag på väg till Malmö 2020
Victor och Rasmus

Idag skiner solen och utomhustemperaturen ligger på -1 grader så det verkar som vi kommer få en härlig dag. Jag ska snart fixa matsäck i form av en smörgås, kakor och varm choklad. Kanske att jag gör varm blåbärssoppa också för det är så gott att dricka utomhus en kylig dag.

Jag önskar alla mina fina vänner en härlig dag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.