Fredag 😊 Fotoutmaningen 📸 Novemberutmaningen 🖐🏽

Godmorgon alla fina 💜

Det är äntligen fredag och just nu känns livet härligt. Idag är det ganska ljust utomhus fast lite kallare, termometern visar 2 grader. Det är såklart Centrumskolan och idag ska jag och en kollega åka till Värsnäs och grilla korv med några elever. Det är på elevens val och de två sista lektionerna. Vi får se hur mycket rök jag kommer lukta när jag kommer hem.

När jag kommer hem ska jag vila som vanligt och sedan ikväll kommer Annika för att äta mat och spela spel. Jag ska se om jag kan göra en vegansk paj på måfå. Jag tänker att det kan ju inte vara så svårt.

Nu närmar det sig snabbt till jul och sommaren känns avlägset. Fast sommaren gör sig påmind i Kristinas novemberutmaning då hon ställer frågan – Vad saknar du mest ifrån sommaren som var?

Ja, vad skulle det vara. Det får väl bli alla möten medbarnen, släkt och vänner som förgyllde vår sommar. Jag älskar att umgås med barnen, vänner och släkt.

I Christels fotoutmaning är temat Händer och den första bilden jag kom att tänka på är när Victor visar fingret för första gången.

Det får avsluta morgonens inlägg och så önskar jag alla en trevlig fredag och en bra start på denna helg, kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *