Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 22 juli 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig idag. Jag sov till klockan var 8 så det blev sovmorgon, så skönt. Idag är det lite svalare än i går morse, 21 grader och det ser lite grådisigt ut fast solen skiner. Det skulle ju bli svalare väder till helgen så antagligen stämmer prognosen.

När vi kom hem igår kväll vid 23-tiden så var det 26 grader i vårt sovrum så det är tur att vi har en ac som får ner temperaturen innan vi somnar.

Idag har vi inget på agendan, får se vad vi hittar på. Kanske blir det en tur in till Gelatoaffären då jag har ett presentkort där och jag har aldrig smakat deras glass. Jag älskar ju glass så det kommer att bli bra. Mats var sugen på att hyra en paddelbana bara han och jag för att träna lite slag så det kanske det också blir. Sedan behöver jag ju vila eftersom det blev en lång dag igår med mycket bad.

Vad händer för er idag?

Jag slängde in min favoritsommarklänning i maskinen för den behövde sköljas upp efter att ha använt den i flera dagar. Jag borde köpa en ny sådan klänning, kanske jag kan ta en tur till Hansa city när jag ändå åker in till stan. Vi får se.

Nu önskar jag er alla en härlig dag och avslutar med en badbild från igår, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Fredagen den 22 juli 2022