Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagens och lördagens utmaningar.

Här kommer utmaningarna idag som jag inte gjorde igår pga trötthet.

Orsakullan undrade – En flygresa… är något som jag inte ser framemot fast måste göras om en vill komma någonstans utomlands. Jag är ju som sagt var åksjuk och blir även det på flyg, tyvärr.

Kristina undrade – Vilken dag kommer du aldrig att glömma? Vårt bröllop, när jag födde våra barn, min fallolycka, när jag slog av hela musikkåren av misstag när jag var tamburmajor.

Färgen i Heidis och Nettans utmaning var – Orange – Det var svårt att hitta en bild med orange för det är ingen färg som jag använder. Det fick bli en bild på Rasmus och hans skidbyxor som han hade 2019.

I dagens utmaningar undrar Orsakullan – Jag är så trött på… människor som ska sättas sig på höga hästar och tro att de är bättre än någon annan. Människor som är missunnsamma känns som tråkiga personer. Rasism, mobbing, härskartekniker etc. Jag skulle kunna rabbla i all oändlighet känns det som.

Kristina undrar – Lyssnar du ofta på musik på dina promenader? Det gör jag aldrig, kan hända att jag lyssnar på en ljudbik.

Dagens färg i Heidi och Nettans utmaning är – aprikos – Det är en färg som jag inte använder så närmast är nog färgen på frukostmarmeladen vi har på våra mackor ibland.