Fredagsmys 💜

Vid klockan nio fick Mats ett mess om att Volvon var fÀrdig sÄ vi Äkte och hÀmtade den meddetsamma och lÀmnade tillbaka vÄr hyrbil. Vi hann precis innan Mats skulle ha ett teamsmöte vid halv tio. Han jobbar hemifrÄn idag eftersom han skulle testa sig mot Covid-19. Vid tiotiden Äkte vi till apoteket för att hÀmta ut testet och sedan fick Mats göra provet i bilen sÄ jag kunde lÀmna in det direkt. Sedan körde Mats mig till jobbet och jag blev bara nÄgra minuter sen. Det blev en hektisk morgon fast vi hann med allt som vi skulle.

Jag hann gör det jag brukar, dela ut frukt till eleverna innan jag skulle ha mĂ„lsamtal med chefen. Vi skulle ha mötet via teams för MĂ€rit jobbar hemifrĂ„n pĂ„ fredagar. Mötet gick bra och vi satte upp mĂ„l till nĂ€sta samtal. Sedan var det nĂ€stan dags för mig att koka makaroner och göra stuvning. Det Ă€r mitt uppdrag vissa dagar dĂ„ vi har vissa elever som vill ha det till lunch och dĂ„ erbjuder skolan det. Det blev inte att vi Ă„kte ivĂ€g innan lunchen utan vi Ă„t pĂ„ skolan och Ă„kte och grillade efter lunch. Vi Ă„kte till Svinö som ligger precis vid Ölandsbron. Det var bara tvĂ„ elever och en kollega som Ă„kte. Vi lyckades till slut fĂ„ till en brasa sĂ„ vi kunde grilla korv och marshmallows. Jag var rĂ€dd för att det skulle regna nĂ€r vi skulle vara utomhus fast vi fick fint vĂ€der.

Mats kom och hÀmtade mig nÀr jag slutade 14.15 och sedan Äkte vi till Maxi för att handla. Mats fick sitta i bilen och vÀnta medans jag gick in och handlade rÀkor till kvÀllen. Sedan nÀr jag kom hem var jag trött och somnade i soffan som vanligt. Dottern ringde vid 16.30 och dÄ hade jag försökt vakna i nÀstan en halvtimme sÄ det var bra att hon ringde sÄ jag piggande till.

IkvÀll har vi bara chillat och myst med rÀkor och chark. Jag köpte en ny ost som hette morfars pÀronkonjak och den var riktigt god. Vi har sÄklart tittat PÄ spÄret som mÄnga andra ocksÄ har gjort.

Jag ska gÄ och lÀgga mig ganska tidigt ikvÀll för jag ska upp imorgon bitti för att springa pÄ Alvaret med Sweden runners. Jag fÄr se om det blir ett dopp efter.

Nu önskar jag er en fortsatt hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *