Fredagstrött đŸ˜© nytt vin đŸ„‚

GodkvÀll alla som tittar in hos mig. Jag hoppas ni haft en bra fredag. HÀr har dagen varit bra och gÄtt fort som vanligt. PÄ centrumskolan Àr det mÄnga diskussioner och tankar om vÄra nya lokaler som vi ska fÄ nÀsta lÀsÄr. Idag har eleverna fÄtt reda pÄ att skolan ska byta lokaler och eleverna och har ju ocksÄ funderingar kring hur och vad som ska hÀnda. Det Àr verkligen kul att se hur vi kommer att fÄ ihop allt.

Sista lektionen bakade jag och en elev, det blev en liten Àndring. För egentligen skulle jag och tvÄ elever gÄ till en lekplats. Fast baka var inte fel det heller och de andra eleverna blev glada dÄ eleven gÀrna bjöd de andra. Sedan spelade vi skitgubbe tills det var dags för oss att gÄ hem.

NĂ€r jag kom hem var jag seg och tanken var att jag och Mats skulle handla nĂ€r han kom hem fast Mats messade och undrade om vi skulle ses i affĂ€ren och dĂ„ orkade jag inte masa mig ur soffan. Mats fick handla sjĂ€lv. 😊

Det blev plockmat med rÀkor, musslor, ölkorv och annat smÄtt och gott. Jag Àlskar dessa fredagar dÄ vi sitter framför tvn och bara myser med plockmaten. Mats hade lyxat till det och köpt tvÄ ostron var och de var sÄ goda. Vi testade Àven ett nytt vin och vinet var sÄ gott till ostronen och rÀkorna.

Nu tittar vi pÄ talang och sedan Àr det sÀngen för imorgon ska vi upp och springa lite tidigare Àn vad vi brukar för Mats ska ivÀg och trÀna med MÄnkören innan deras premiÀrförestÀllning imorgon kvÀll.

Godnatt, Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *