Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagstrött 😩 nytt vin 🥂

Godkväll alla som tittar in hos mig. Jag hoppas ni haft en bra fredag. Här har dagen varit bra och gått fort som vanligt. På centrumskolan är det många diskussioner och tankar om våra nya lokaler som vi ska få nästa läsår. Idag har eleverna fått reda på att skolan ska byta lokaler och eleverna och har ju också funderingar kring hur och vad som ska hända. Det är verkligen kul att se hur vi kommer att få ihop allt.

Sista lektionen bakade jag och en elev, det blev en liten ändring. För egentligen skulle jag och två elever gå till en lekplats. Fast baka var inte fel det heller och de andra eleverna blev glada då eleven gärna bjöd de andra. Sedan spelade vi skitgubbe tills det var dags för oss att gå hem.

När jag kom hem var jag seg och tanken var att jag och Mats skulle handla när han kom hem fast Mats messade och undrade om vi skulle ses i affären och då orkade jag inte masa mig ur soffan. Mats fick handla själv. 😊

Det blev plockmat med räkor, musslor, ölkorv och annat smått och gott. Jag älskar dessa fredagar då vi sitter framför tvn och bara myser med plockmaten. Mats hade lyxat till det och köpt två ostron var och de var så goda. Vi testade även ett nytt vin och vinet var så gott till ostronen och räkorna.

Nu tittar vi på talang och sedan är det sängen för imorgon ska vi upp och springa lite tidigare än vad vi brukar för Mats ska iväg och träna med Månkören innan deras premiärföreställning imorgon kväll.

Godnatt, Susann 💜

2 kommentarer