Glömde bort att blogga igår.

Godmorgon alla fina!

Igår blev det inget kvällsbloggande för jag glömde bort 🤔

Gårdagen blev bra och det kändes som jag gjorde något hela tiden. Jag började ju morgonen med en lektion och sedan åkte jag och Victor och handlade. Han behövde lite saker med sig nu när han åkte upp till Byxelkrok så då passade vi på att handla på Maxi. På väg in till Maxi ringer Annika och undrar om jag tar en elev, hjälp jag har bara antagit att jag inte skulle hjälpa till på hennes lektion för förra gången på distans gjorde jag inte det. Lätt misstag fast jag gillar inte när det blir fel …

Vi handlade och sedan fanns tid för mig att hjälpa till på Annikas fortsatta lektion efter lunch så det blev bra ändå. Ibland är det lätt att bara glömma bort sig.

Vi hade tänkt att äta lunch på stan med Mats fast vi ställde in för Victor var inte så hungrig när det blev lunchtid för Mats. Victor åt rester hemma senare och jag hade köpt med mig från Burger king.

Efter att Victor hade ätit åkte han till Byxelkrok och jag somnade i soffan fast bara en liten stund. Jag spelade över lite gamla kasettband till cd-skivor så nu har jag spelat över alla gamla filmer som jag kan spela över. Nu har jag bara att skriva titlar på sista skivan och sedan är jag färdig och kan lämna tillbaka cd-spelaren till Oskarssons.

När Mats kom hem bestämde vi oss för att åka och springa, vi väntade en liten stund eftersom jag höll på med filmerna. Jag tror klockan nästan blev sex innan vi åkte. Etersom det var så varmt ute saå tog vi badkläder med oss. JAg sprang 4 kilometer och det gick förvånansvärt bra för jag kände mig tung i mina ben när vi var på väg till långviken. Sedan på löprundan gick det bra och det kändes som rundan gick fort och jag tänkte inte en enda gång att det var långt kvar tills jag var framme.

Efter löpningen var det väldigt skönt med ett dopp. Vid den bryggan som vi brukar bada vid var det flera personer så vi fick välja en annan brygga. Det var väldigt många människor som badade igår kväll. Det var 19 grader i luften och 12,4 grader i vattnet. Det var så skänt så vi nästan inte ville åka hem igen. Vi sa att nästa gång borde vi ha kvällsmaten med oss.

När vi kom hem lagade vi middag, det blev en lite senare middag fast vad gör det. Vi åt framför tvn och sedan vid 22.00 var det dag att gå och lägga sig.

Det blev en ganska fullspäckad dag igår så jag glömde totalt bort att jag skulle titta in här. Det fick bli ett inlägg idag om igår.

Jag hoppas att ni hade en skön tisdag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *