Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Godmorgon

Söndag och klockan är sju på morgonen. Här ligger jag på en luftmadrass i Rasmus och Tovas vardagsrum och alla övriga sover så gott. Själv kan jag inte sova längre.

Gårdagen blev ganska intensiv fast jag hann sova lite i soffan på eftermiddagen som tur var.

Vi började gårdagen med att springa Mats och jag, sen vid tio kom Tovas familj och då fikade vi tillsammans. Rasmus fick prova på lite armstyrka då grädden skulle vispas. Nu vet han vad som står på önskelistan, en Elvisp.

När vi hade fikat färdigt gick vi alla till Emporia, tog nog max tio minuter att gå dit från lägenheten 👍

Rasmus och Tova skulle ha lite saker som router, medicinlåda, elkontakt mm. Runt halv ett anslöt Samina och Linnéa för runt ett skulle vi äta lunch tillsammans.

Efter lunchen tog Linnéa tåget hem till Älmhult och Tovas familj åkte till hotellet som de skulle sova på. Vi andra gick hem och jag vilade/sov medans de byggde.

Sedan åkte vi till Maxi och då följde Samina med och passade på att handla toapapper som är otympligt att ha på en cykel. Sedan skjutsade vi hem henne.

Därefter åkte vi till Ikea för Rasmus och Tova hade köpt fel storlek på sitt lakan och behövde nytt i rätt storlek. Sedan inhandlades även en dvd spelare inför kvällens film eftersom det hade blivit något strul med att få Internet så då fick en dvd spelare bli lösningen.

När vi kom hem lagade Rasmus och Tova spagetti och köttfärssås, första middagen i lägenheten 😊

Efter maten fortsatte byggandet …

Kvällen avslutades i soffan och filmen The netbook, och vi moffade, chips, popcorn och ostbågar till filmen. Allt sköljdes ned med Cava. En helt perfekt lördag 😊💜

Idag går färden hemåt för Mats och mig, och eftersom vi hann med både Maxi och Ikea igår så åker vi på förmiddagen. Det kan vara skönt för Rasmus och Tova att landa själva i sin lägenhet.

Innan vi åker hem stannar vi till hos Samina, vi ska hämta lite spel som hon lånade för lördagskvällen 😊

Ha en bra dag 💜