Godmorgon, fredag idag 😊

HÀr Àr jag uppe med tuppen och klockan Àr Ànnu inte sju. Jag sitter pÄ min plats i soffan framför tvnyheterna och har duschat och Àr dessutom pÄklÀdd och nÀstan redo för att Äka till jobbet. Idag vaknade vi upp till mer snö och temperaturen ligger pÄ nollan. Mats Àr pÄ vÀg att Äka till jobbet fast först mÄste han skotta lite och skrapa bort snön frÄn bilarna. Ja, han Àr sÄ snÀll sÄ han tar bort snön pÄ min bil med. Vilket jag Àr vÀldigt glad och tacksam för.

Denna dag, fredag har varit efterlĂ€ngtad och nu Ă€r det nedrĂ€kning för jullovet. Som jag skrev Ă€r nog alla pĂ„ jobbet lite trötta och lĂ€ngtar efter lov. Idag Ă€r det en lugn dag för mig pĂ„ jobbet för jag ska bara bestĂ€lla det som ska handlas in fast det blir inte sĂ„ mycket nu i slutet av terminen. Jag kommer avluta fredagen tillsammans med en elev och vi ska titta pĂ„ en film och Ă€ta popcorn sĂ„ det blir ett bra avslut pĂ„ den hĂ€r jobbveckan. Eleven har inte riktigt bestĂ€mt vilken film vi ska se sĂ„ det blir en överraskning. 😊

NÀr jag kommer hem idag ska jag bara plocka det sista och dammsuga sÄ tar jag helg sen. Jag ska Àven sova en stund eftersom vi ska gÄ pÄ teater ikvÀll, Kalasa med Vasa. Det ska bli kul och vi gÄr tillsammans med Maria och Micke och efter ska vi Äka hem till oss för att dricka lite glögg med pepparkakor och ost. Det ska bli trevligt, för det kÀnns som det var lÀngesedan vi hade besök hÀr hemma.

I Orsakullans decemberutmaning idag Ă€r Om jag minns rĂ€tt sÄ 

…fick en alltid efterrĂ€tt nĂ€r vi var hemma hos min mormor och morfar pĂ„ middag. Min mormor var vĂ€ldigt duktig pĂ„ att laga husmanskost och till efterrĂ€tt gjordes oftast nĂ„gon fruktkompott med vispgrĂ€dde fast den allra bĂ€sta efterrĂ€tten var kalvdans. Det kunde hon bara göra ibland dĂ„ hon fick rĂ„mjölk frĂ„n nĂ„gon granne.

Jag tillsammans med min mormor Dagny och morfar Carl Hall pÄ min dopdag.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *