Godmorgon mitt i veckan

Här är jag uppe tidigare än vad jag brukar och ändå har jag legat kvar i sängen och dragit mig en timme. Nu när jag inte arbetstränar och är ledig så verkar jag ha mer energi över och är faktiskt pigg just nu. Jag som gått upp mellan 8.30 och 9.15 när jag arbetstränat.

Idag blir det att göra pepparkaksdeg och sedan ska jag åka en tur till stadsmissionen och titta efter lite kökshandukar eller om jag hittar något annat roligt. Jag ska vara där när de öppnar och hoppas på att det inte är så många där då.

Sedan ska jag se över alla julklappar jag handlat för att se om jag behöver göra några sista inköp om jag glömt någon. Det är tur att vi inte köper till så många, det blir till barnen, mannen, pappa och syrrans barn i år. Ibland köper vi även till Maries barn fast i år har vi inte bestämt något. Och till Mats släkt är det bestämt att vi bara köper om vi firar tillsammans och det gör vi aldrig nu för tiden så då blir det inga klappar till dem.

sedan efter lunch ska jag vila för jag tror ändå på att fortsätta strategivila och pausa för att ha kvar min energi mer fördelat över dagen. Det är något som jag tvingats att lära mig under min sjukskrivning och konstigt vore väl om jag inte har blivit bättre på att läsa mina signaler efter så många år jag har gått hemma.

Ikväll, onsdag är vår träningsfria dag fast då har denna dag blivit vår städdag. Så när Mats kommer hem blir det städning innan middag och tv-tittande. Det är skönt att ha skapat denna rutin, det ger mig mindre stress och det kan jag behöva då jag inte är lika stresstålig som innan.

Nu ska jag först starta en maskin tvätt innan jag sätter igång med pepparkaksdegen.

Jag önskar alla fina bloggvänner en fin ”lillördag”, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.