Godmorgon så här mitt i veckan 🌞

Bilden är tagen för ett år sedan 24 augusti 2020

Här stiger jag upp till ett blåsigt och mulet Lindsdal fast det är 17 grader utomhus. Det var svårt att veta vad jag skulle ha på mig, långbyxor eller shorts. Det blev shorts till slut för jag tycker det är lite för tidigt att börja med långbyxor och strumpor redan. Hur tänker ni kring långbyxor och strumpor? Åker de på nu eller har ni ett datum som måste passera innan de tas på?

Idag har jag ett ganska luftigt schema så det är bra så jag hinner pausa emellanåt. Det är viktigt att jag dra ner på mitt tempo för jag vill ju gärna ha ett högt tempo och det är inte bra i längden. Jag själv känner en stor skillnad nu när jag jobbar mot när jag arbetstränade för min ansvarskänsla har typ ökat med 200%. Nu gäller det att hitta balansen mellan att göra lagom och vara nöjd med det. Sedan tänker jag att jag kommer få lättare med tiden då jag fått in en vana hur jag ska tänka och planera inför de lektioner jag ska planera för.

Efter jobbet blir det lite vila på skolan innan jag ska vara med på ett litet möte för att gå igenom eleverna. Sedan hinner jag vila lite till för sedan ska Annika och Märit ha lite AW. Vi vet inte riktigt vart vi ska gå, antingen Park i parken eller Vallen. Vi får se.

Nu önskar jag er en härlig onsdag, kram Susann 💜

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *