Fina dagar

Det är fortfarande fina soliga dagar och jag hoppas att prognosen har fel då det utlovas sämre väder till helgen. Idag har det varit en bra dag och mina timmar går verkligen fort på Centrumskolan. Idag kom de nya eleverna och det var kul att träffa dem. De som började 6 och 7 känns så små och lite småspralliga. Det enda som är lite sämre med skolan är att vi inte har någon skolgård utan vi använder oss utav miljön som finns runtomkring oss. Det är tur att det inte är långt att gå till olika parker. Det är konstigt hur ens tänk kan ändras för nu känns de som går i 6 väldigt små och när jag jobbade på förskolan så var treåringarna väldigt stora och självgående och femåringarna var superstora. Det är lite konstigt hur situationsbundet känslan är.

Efter Centrumskolan åkte jag och fixade present till Skye som vi tänker fira till helgen när vi träffar hen hos Fatimah då de har en liten inflyttningsfest. Sedan när jag kom hem var jag supertrött och somnade fort i soffan.

När Mats kom hem strax efter fyra vaknade jag av att han öppnade ytterdörren och då var jag jätteseg och trött. Jag var inte sugen på att springa som vi brukar fast vi hade bestämt med Madeleine och då var det bara till att pallra sig iväg. Jag vet ju att jag inte kommer att ångra mig om jag åker och det gjorde jag inte.

Det blev 4 kilometer i ganska lugnt tempo ikväll och sedan badade vi efteråt som vanligt. Det var 18 grader i luften och i vattnet kunde vi tyvärr inte mäta för vi upptäckte att den var trasig när vi skulle se på den hur varmt det var i vattnet. Mats gissade på 19,2 och jag trodde det var 18,5 och självklart var ju närmast (enligt mig).

På vägen hem köpte vi en pizza för vi var lata. Ikväll blir det inte många knop och jag känner att jag behöver min skönhetssömn nu när jag börjat jobba. Det är svårt att göra lagom mycket nu i början för jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt för verksamheten.

Har ni haft en bra dag?

Jag önskar en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *