Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Har sommaren kommit för att stanna?

Vad jag har längtat efter att det ska bli varmt och soligt. Har värmen kommit för att stanna? Jag hoppas det, för känslan i kroppen är ju bara så härlig med ljumma kvällar utomhus.

Idag har jag varit på Centrumskolan som vanligt och det är nu ganska lugnt med skolarbetet. Jag stannade kvar en halvtimme idag för Annika, tove och jag skulle planera en lek inför sommarfesten som vi ska ha på onsdag nästa vecka. Vi kom fram till en musiklek där vi spelar en låt och de andra ska hitta rätt sak som förknippas med låten. Vi kommer ha många saker på ett bord där de kan välja.

När jag kom hem var Mats redan hemma och höll på att fixa lite inför imorgon då han ska ha utvärderingsdag här hemma med några av hans anställda.

Vid 15.15 åkte vi till Hossmo för att hämta Tovas cykel som hon behöver i Byxelkrok. Eftersom vi har dragkrok så var det lätt ordnat att transportera cykeln till Tovas mormor som ska transportera cykeln vidare till Tova på torsdag. Tovas mormor bor när Linda så då blev det att vi hälsade på Linda en stund. Jag fick bubbel och att bara sitta i solen och njuta och umgås är ju härligt. Det blev en mysig stund tillsammans med Linda.

Innan vi åkte hem var ett besök på Maxi nödvändigt för lite ingredienser till salladen imorgon kväll.

När vi kom hem åt vi och sedan fortsatte vi att städa lite mer då vi behövde dammsuga och plocka iordning lite inför morgondagen.

Idag har jag varit väldigt pigg och har inte sovit eller vilat i eftermiddag. Det märks att mitt mående går åt rätt håll. Nu är det bara att jag ska ha tålamod att tillåta mig att befinna mig där jag befinner mig utan att vilja vara som jag var förut utan att behöva tänka på mitt mående som jag behöver nu.

Kommentarer inaktiverade för Har sommaren kommit för att stanna?