Helt galet

I dag för 21 år sedan fick vi vårt tredje barn och hjälp!!! vart har alla år tagit vägen. Det känns som det nästan vore igår vår familj blev fem personer i. Det är konstigt med tid och minnen, ena stunden känns det som igår och nästa stund känns det som en evighets sedan.

Rasmus föddes den 15 november 1999 klockan 10.23. Han vägde 4065 gram och mättes till 53 cm lång. Under tiden vi var på BB var mormor och morfar hemma och passade syskonen.

Den 16 november kom Victor och Samina till BB för att hälsa på sin lillebror som Victor kallade Daniel. Vi tyckte att lillebror skulle heta Rasmus fast tog sedan Daniel som ett mellannamn. Det var under en ganska lång tid som Victor kallade sin lillebror för dubbelnamn, Rasmusdaniel.

Den 17 november fick jag och Rasmus åka hem från BB och vi fick det bästa mottagandet utav övriga familjen.

Idag har vi firat Rasmus 21 årsdag och han har vuxit upp till en fin omtänksam person. Han är väldigt social och är den mest extroverta i vår familj. Det är få saker som bekymrar honom, tror att hans motto är ”allt löser sig”. Jag tror att han är en ganska typisk lillebror som velat göra som sina äldre syskon och tyckt att det har varit orättvist då de har fått göra saker som han inte fick pga åldersskillnaden. Fast det är väl det som är ”tjusningen” i en syskonskara samtidigt som han har haft fördelar utav att varit yngst. Det är väl så det förhåller sig i de flesta familjer.

Det var en mysig födelsedag och vi fick en god vegetarisk lasagne och till kaffet en oreocheesecake.

Tack för en härlig dag hos dig och Tova 💜

4 kommentarer

  1. Det där med uppfattningen om tid är komplicerad. Ibland är det nyss ochnsamtidig evighetersedan. Det är nog något särskilt att vara barn nummer tre och minst i syskonskaran.
    Jag önskar grattis till sonen Rasmus

  2. Ingajohansson

    Åren går fort när man är lycklig, födelsedagar är alltid trevligt och ska absolut firas ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *