Hundar eller ungar đŸ˜±

IgĂ„r morse runt fem vĂ€cktes vi av en skĂ€llande hund och idag av en skrikande unge 😒 Det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att somna om vid den tiden sĂ„ det blev bara halvslumrande idag med till klockan 7.30. Sedan lĂ„g jag kvar i sĂ€ngen och surfade runt pĂ„ telefonen tills mitt alarm ringde 8.30 och dĂ„ gick jag upp. Jag tycker inte om nĂ€r jag blir vĂ€ckt tidigare Ă€n vad jag har tĂ€nkt mig. Det blir till att sova idag med nĂ€r jag kommer hem frĂ„n Centrumskolan.

Jag kom ihÄg att messa min kompis Ulrika som fyller Är idag. Annars Àr jag vÀldigt dÄlig pÄ att komma ihÄg hennes födelsedag. Hon Àr ju min allra Àldsta kompis, har kÀnt henne sen jag adopterades till Sverige 1975. Hon var grannbarnet, vi som följdes hela grundskolan.

Bilden Ă€r tagen i LĂŒbeck, 10 februari 2018

Det Àr en grÄ dag Àven idag och regnet hÀnger i luften. Det Àr 13 grader visar termometern och kan en hoppas pÄ att solen kommer och förgyller och lyser upp himlen?

idag ska jag vara med och observera pÄ en lektion tillsammans med MÀrit. Hon har en uppgift till rektorsprogrammet som hon gÄr. Det ska bli kul att se om vi uppmÀrksammar samma saker, vad Àr det vi ser. Annars kommer det vara som vanligt.

NĂ€r Mats kommer hem frĂ„n jobbet ska vi Ă„ka till Byxelkrok för att hĂ€mta en utav Victors bilar. Just nu har han tvĂ„ eftersom han köpte en till bil i somras nĂ€r han befann sig i Byxelkrok. SĂ„ vad gör en inte för sina barn? 😊💜

Nu ska jag göra mig i ordning för att kunna Äka till skolan. Jag önskar er en fin dag, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.