Hundar eller ungar 😱

Igår morse runt fem väcktes vi av en skällande hund och idag av en skrikande unge 😒 Det är så svårt att somna om vid den tiden så det blev bara halvslumrande idag med till klockan 7.30. Sedan låg jag kvar i sängen och surfade runt på telefonen tills mitt alarm ringde 8.30 och då gick jag upp. Jag tycker inte om när jag blir väckt tidigare än vad jag har tänkt mig. Det blir till att sova idag med när jag kommer hem från Centrumskolan.

Jag kom ihåg att messa min kompis Ulrika som fyller år idag. Annars är jag väldigt dålig på att komma ihåg hennes födelsedag. Hon är ju min allra äldsta kompis, har känt henne sen jag adopterades till Sverige 1975. Hon var grannbarnet, vi som följdes hela grundskolan.

Bilden är tagen i Lübeck, 10 februari 2018

Det är en grå dag även idag och regnet hänger i luften. Det är 13 grader visar termometern och kan en hoppas på att solen kommer och förgyller och lyser upp himlen?

idag ska jag vara med och observera på en lektion tillsammans med Märit. Hon har en uppgift till rektorsprogrammet som hon går. Det ska bli kul att se om vi uppmärksammar samma saker, vad är det vi ser. Annars kommer det vara som vanligt.

När Mats kommer hem från jobbet ska vi åka till Byxelkrok för att hämta en utav Victors bilar. Just nu har han två eftersom han köpte en till bil i somras när han befann sig i Byxelkrok. Så vad gör en inte för sina barn? 😊💜

Nu ska jag göra mig i ordning för att kunna åka till skolan. Jag önskar er en fin dag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *