Arbete/sjukskrivning,  Jag

Ingen sol 😒

HÀr har jag tagit det lugnt nu pÄ morgonen. Visst vaknade jag innan halv sju fast jag lÄg kvar i sÀngen lÀnge med min telefon. Jag kom upp titt ett grÄtt vÀder, 9 grader och det ser ut som det ska börja regna vilken sekund som helst. Jag lÀngtar efter fler fina sensommardagar. Inte kan dessa vara slut redan?

Victor har sovit hÀr i natt fast har inte vaknat Ànnu, fÄr se om jag hinner trÀffa honom innan jag Äker till Centrumskolan. Idag Àr eleverna tillbaka igen och det blir lite som en kortvecka eftersom det var studiedag igÄr. Idag kommer det bli lite nutidsfrÄgor med en del elever och lite annat smÄtt och gott. Jag antar att tiden gÄr fort som vanligt.

NÀr jag kommer hem fÄr det bli vila för ikvÀll Àr det springa och bada som gÀller tillsammans med Karin och Madeleine. Det blir sÀkert att vi springer de dryga 7 kilometrarna som sist. Vi kanske kan sÀga att det Àr normallÀngden pÄ tisdagarna nu nÀr vi gjort det tvÄ tisdagar innan. En gÄng Àr ingen gÄng och tvÄ en rutin, eller? Mitt mÄl Àr ju att komma upp i milen eller strax över. Det svÄra Àr att nÀr ska en stegra sÄ det inte gÄr för fort och jag belastar min kropp för mycket sÄ jag fÄr ont i stÀllet. Springer ni, och hur tÀnker ni kring trÀningen?

Nu önskar jag en fin dag, kram Susann 💜

En kommentar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *