Ingen sol 😒

Här har jag tagit det lugnt nu på morgonen. Visst vaknade jag innan halv sju fast jag låg kvar i sängen länge med min telefon. Jag kom upp titt ett grått väder, 9 grader och det ser ut som det ska börja regna vilken sekund som helst. Jag längtar efter fler fina sensommardagar. Inte kan dessa vara slut redan?

Victor har sovit här i natt fast har inte vaknat ännu, får se om jag hinner träffa honom innan jag åker till Centrumskolan. Idag är eleverna tillbaka igen och det blir lite som en kortvecka eftersom det var studiedag igår. Idag kommer det bli lite nutidsfrågor med en del elever och lite annat smått och gott. Jag antar att tiden går fort som vanligt.

När jag kommer hem får det bli vila för ikväll är det springa och bada som gäller tillsammans med Karin och Madeleine. Det blir säkert att vi springer de dryga 7 kilometrarna som sist. Vi kanske kan säga att det är normallängden på tisdagarna nu när vi gjort det två tisdagar innan. En gång är ingen gång och två en rutin, eller? Mitt mål är ju att komma upp i milen eller strax över. Det svåra är att när ska en stegra så det inte går för fort och jag belastar min kropp för mycket så jag får ont i stället. Springer ni, och hur tänker ni kring träningen?

Nu önskar jag en fin dag, kram Susann 💜

En kommentar

  1. Inga Johansson

    Är väldigt skönt det syns verkligen, ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *