Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Internationella kvinnodagen 👊🏽

Idag får vi passa på att tacka för alla kvinnor som gått och går före för kampen mot jämställdhet. Självklart måste kampen fortsätta, vi har fortfarande långt kvar. Brukar ni tänka på jämställdhet och vad ni kan bidra och gör för att uppmärksamma jämställdhet och mångfald?

Idag är den dagen som min lillasyster fyller år. Hon fyller 47 år och självklart ringde vi och sjöng vackert för henne. Mats och jag har redan firat henne med present för två helger sedan eftersom vi inte kan komma på hennes kalas nu på lördag.

Det har varit fullt upp idag på skolan och när jag kom hem så var jag helt slut och somnade i soffan. när Mats väckte mig 16.45 fattade jag inte att klockan var så mycket. Jag hade sovit nästan två timmar, kanske inte så bra för min nattsömn fast tänker att jag behövde vilan.

På tisdagskvällar brukar vi springa med Karin och Madeleine fast de kunde inte ikväll så då blev jag hemma för jag vilar fortfarande min fot. Mats var duktig och sprang nästan 7 km själv. Sedan åt vi kebabtallrik för det var Mats sugen på ikväll.

Sedan har vi bara chillat framför tvn och ikväll är det premiär för Benjamins, har ni sett det programmet?

Efter att läst inlägg från min bloggvän Carina som stickar olika mössor så blev jag själv sugen på att prova att sticka en mössa. I går kväll började jag och har faktiskt kommit en bit fast sen får vi se om det blir något eller inte. Mats får vara försökspersonen som får mössan när den är färdig. Jag tänker att han kan ha den när han badat så han inte fryser om huvudet.

Nu är det snart dags för sängen, känner att jag behöver sova tidigt ikväll. Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *