Jag,  Mats och jag,  Resor

Jag är nog för gammal 🤔

Nu avrundar jag den här fredagen i Malmö. Vid kvart över två blev jag hämtad av våra vänner Malin och Urban och sedan hämtade vi Mats för att åka till Malmö. I bilen bjöds det på godsaker i form av prosecco, bilar, chips mm.

Vi var framme vid vårt hotell, Quality mills hotell runt sextiden. Det är ett nybyggt hotell som ingen av oss bott på förut. Just idag firade hotellet ett år och det märktes för det var fullt av människor inne i baren.

Vi började på vårt rum med bubbel och tilltugg som ostar, korvar, kex och vindruvor. Mats hade fått en flaska champagne tattinger som vi självklart hade sparat till detta tillfälle tillsammans med Malin och Urban.

Vi mös på alla godsaker och sedan tittade vi på Spåret. Vi blev mätta och valde bort restaurangbesök och gick ner till baren istället. Där var det riktigt ös med Dj som spelade hög musik. Vi rycktes med och våra kroppar rörde sig till musiken i något dansliknande moves. Vi spelade även shuffleboard och Malin och Urban vann.

Nu har jag krupit ner i sängen och tänker att jag nog har blivit för gammal för all dunka dunka musik…

En härlig fredagskväll med Malin och Urban och i morgon får vi se vad dagen bjuder på. Eventuellt blir det en tur till Köpenhamn. 😊

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *