Jippie det Ă€r fredag 💜

Godmorgon, hÀr sitter jag redan i soffan och klockan Àr inte ens sju. Idag visar temperaturen minus 9 grader och det verkar bli en fin kall vinterdag. Orsakullan undrar just det i sin decembermaning hur vÀdret Àr utanför mitt fönster? Jag tog en bild ut genom ytterdörren och Mats Àr pÄ vÀg till jobbet. Han hÄller pÄ att skrapa bilrutorna.

Det Àr fredag idag och det tycker jag Àr sÄ skönt, nu för tiden Àlskar jag fredagar. Visst har jag gillat fredagar fast sen jag började jobba i augusti sÄ har fredag blivit en dag som jag verkligen kan lÀngta efter och njuta av. Idag Àr det elevens val pÄ Centrumskolan, de tvÄ sista lektionerna och idag ska jag och en elev göra chokladbollar och spela yatzy sÄ det kommer bli ett trevligt avslut pÄ den hÀr veckan.

NÀr jag kommer hem kommer jag sÀkert vara trött sÄ att jag behöver vila. IkvÀll skulle vi ivÀg till Sigrid, en utav Mats teaterkompisar fast jag har stÀllt in för jag kÀnner att jag inte har energi för att trÀffas och imorgon Äker vi till Malmö till Rasmus och Tova. Mats kommer Äka sjÀlv ikvÀll till Sigrid och jag ska bara vara hemma och slappa i soffan framför en film. Ibland mÄste jag bara lyssna pÄ kroppen.

Nu önskar jag er alla en fin fredag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *