Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jippie det är fredag 💜

Godmorgon, här sitter jag redan i soffan och klockan är inte ens sju. Idag visar temperaturen minus 9 grader och det verkar bli en fin kall vinterdag. Orsakullan undrar just det i sin decembermaning hur vädret är utanför mitt fönster? Jag tog en bild ut genom ytterdörren och Mats är på väg till jobbet. Han håller på att skrapa bilrutorna.

Det är fredag idag och det tycker jag är så skönt, nu för tiden älskar jag fredagar. Visst har jag gillat fredagar fast sen jag började jobba i augusti så har fredag blivit en dag som jag verkligen kan längta efter och njuta av. Idag är det elevens val på Centrumskolan, de två sista lektionerna och idag ska jag och en elev göra chokladbollar och spela yatzy så det kommer bli ett trevligt avslut på den här veckan.

När jag kommer hem kommer jag säkert vara trött så att jag behöver vila. Ikväll skulle vi iväg till Sigrid, en utav Mats teaterkompisar fast jag har ställt in för jag känner att jag inte har energi för att träffas och imorgon åker vi till Malmö till Rasmus och Tova. Mats kommer åka själv ikväll till Sigrid och jag ska bara vara hemma och slappa i soffan framför en film. Ibland måste jag bara lyssna på kroppen.

Nu önskar jag er alla en fin fredag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Jippie det är fredag 💜