Familj,  Jag

Julafton 2018

Vi började julaftonsmorgon med risgrynsgröt, vörtbröd och julskinka. Vi har som tradition att lägga fram julstrumpa kvällen innan och sen på morgonen finns det en liten julklapp. Till barnen har det oftast varit något som de kan sysselsätta sig med under dagen. Inget undantag nu även om barnen är stora, så det blev dvd-filmer och pussel.

Till lunch kom min syster och hennes familj. Vi har som tradition att äta lutfisk och julkorv och det blev det idag med.

Till Kalle Anka kom Marie och hennes familj. Lite otur hade vi när vi skulle titta på Kalle Anka för då gick proppen i uterummet. Vi hade nog överbelastat lite med alla elprylar. Tur svågern är elektriker så det löste sig efter ett tag och alla blev nöjda igen.

Efter Kalle var det dags för att fixa julmaten. Alla hjälptes åt och alla hade gjort lite var till julbordet. Som vanligt fanns det mat i överflöd. Jag är inte så bra på att beräkna så vi hade mycket brunkål, rödkål och rödbetssallad 😂 Jag åt alldeles för mycket som vanligt, det fanns så mycket att välja på och en vill ju smaka på allt. Dessutom hade alla bidragit till gottebordet.

Sedan när vi röjt undan all disk efter maten så kom ÄNTLIGEN TOMTEN!!

Sedan umgicks vi och provade en del julklappar och spelade spel 💜

En härlig julafton med släkten, jag är nöjd och jag hoppas alla som var här är nöjda 💜

Kommentarer inaktiverade för Julafton 2018