Jag,  Träning

Juldagen

Den här dagen är verkligen en slappardag. Efter gårdagen är jag ganska trött fast någon (läs jag) hade glömt ett alarm som någon ställt för en vecka sedan då Mats fyllde år. Klockan ringde 05.30 och sen kunde inte jag somna om. Vid halv åtta steg jag upp, Skye skulle ändå åka vid 8.25 till sin flickvän utanför Malmö. Pappa var självklart morgonpigg och kom upp vid åtta så vid halv nio åt vi frukost tillsammans då även övriga familjemedlemmar hade vaknat. Pappa åkte hem efter frukosten och Fatimah och hennes familj åkte vid elvatiden.

Därefter så somnade jag i soffan när Samina och Mats skulle titta på en julfilm. Det var verkligen behövligt, jag sov en och en halv timme. Det var skönt, behövde ju få lite energi tillbaka.

Vid ett-tiden kom Marie och barnen för att hämta resterande julklappar.

Vi fyra-tiden tog jag mig i kragen och drog till gymmet, jag har inte sprungit sen förra veckan. Det blev 2,5 kilometer i ganska högt tempo. Julafton och juldagen har jag tillåtet mig att äta godis då jag inte annars gör det. Så med lite extra kalorier i kroppen så kändes det tungt att springa idag, fast jag gjorde det så jag är stolt över mig själv.

2 kommentarer