Allmänt,  Jag

Julilistan 2018 dag 23

På initiativ av @beckalindhe och @katjaziden

Dag 23 – Om du fick välja en person i ditt liv som är din absoluta bästa vän, vem är det då?

De första som ploppar upp är min man, min livskamrat som vet och kan mig. Fast det känns inte som om jag svarar riktigt på frågan då.

Jag måste då säga att jag har två stycken fast på olika sätt. Min barndomsvän Ulrika som bodde på gatan när jag kom till Sverige 1975. Vi har alltid umgåtts och har många roliga minnen tillsammans och även så klart lite mindre roliga minnen. Vi träffas fortfarande nån gång om året och även om vi inte ses jämnt så finns det en outtalad beständig vänskap. När vi ses är det som om vi aldrig har något uppehåll utan som om det vore som vi sågs varje vecka. Det är fantastiskt att ha en sån vän som jag vet finns om jag verkligen skulle behöva.

Den andra är min närmsta vän Malin som finns med mig i min vardag och som jag har många fina minnen tillsammans med. Malins familj och min familj har umgåtts sen vi väntade våra första barn, födda -95. Vi har umgåtts så mycket så våra barn är mer ”syskon” än kompisar.

😊

Detta är två olika sorters vänskaper fast jag litar lika mycket på båda och jag vet att båda skulle ställa upp för mig till hundra procent.

💜

Kommentarer inaktiverade för Julilistan 2018 dag 23