Jag,  Sjukskriven/Arbete

Kallt idag đŸ˜±

Godmorgon alla fina!

Idag Àr vi uppe tidigare Àn vanligt och jag tÀnkte att jag skulle titta in hÀr lite snabbt. Jag fick en chock nÀr jag tittade pÄ termometern idag, den visade minus 7 grader. Solen har börjat gÄ upp sÄ det verkar bli en fin morgon. Som vanligt blir det löpning och bad fast inte löpning för mig för jag vilar fortfarande min fot. Jag fÄr nog bestÀlla en tid till en fysioterapeut för att se om det onda kan gÄ över med lite övningar.

Idag kommer det bara bli ett varv i slingan för det Àr vad Mats och Maria hinner med innan de ska till MÄnkörens rep för kvÀllens förestÀllning. Mats och jag ska Àta frukost hos Maria och Micke som bor nÀra slingan för sedan efter frukosten ska Micke köra dem in till repet. Mats ska Àven duscha dÀr sÄ han inte luktar svett nÀr han trÀffar de andra.

Maria Lindqvist och Mats Carnesten gestaltar ett par som tar farvÀl i Lou Reeds "Perfect day". Bakom stÄr Anna Sunesson, Sofia Paulin och Halima Törnqvist.
Maria och Mats pÄ en repetition nÀr MÄnkören hade besök utav tidningen Barometern. Bilden Àr tagen frÄn Barometerns hemsida.

NÀr jag kommer hem ska jag vila för jag behöver nog det nÀr jag vaknat sÄ tidigt. Jag har mensvÀrk idag och det Àr inte roligt nÀr jag fÄr sÄ ont sÄ jag kallsvettas. Jag trodde det skulle bli bÀttre snart och att jag skulle slippa mensen nu nÀr jag Àr inne pÄ mitt 50 Är. IstÀllet fÄr jag otroliga menssmÀrtor innan mensen kommer som jag gÀrna hade varit utan. Det Àr som om jag vore tonÄring igen med de smÀrtorna.

Sedan ska jag bara plocka hÀr hemma, har redan startat en maskin tvÀtt. Jag ska nog ta ner gardinerna som vi hÀngde upp till jul i vÄrt uterum. Det kÀnns som om de vita gardinerna ska upp igen sÄ vÄren kan komma. Det kommer bli lite fix hÀr hemma, kanske att jag till och med fÄr lust att slÀnga nÄgot och det skulle ju inte göra nÄgot för vi Àr ju tvÄ hamstrar hÀr i vÄrt hushÄll. Det finns en hel del som vi skulle kunna göra oss av med. Vi fÄr se om jag tar tag i det nu nÀr jag kommer vara sjÀlv idag.

IkvÀll klockan 19.00 Àr det premiÀrförestÀllning med MÄnkören och den ska jag sÄklart gÄ pÄ. Vad hÀnder för er idag?

Nu önskar jag er alla en fin dag, kram Susann. 💜💜

6 kommentarer