Klockan fem…

är tydligen tiden jag vaknar vid nu. Jag känner att det är något jag blev väckt av idag fast är inte riktigt säker på vad. Den här tiden är helt hopplöst att vakna vid för jag kan inte somna om hur jag än försöker. Klockan sju gick jag upp och nu har jag städat i köket. Vi har invasion av småflugor i köket och det är så jobbigt och äckligt. Jag har satt ut fällor med vinäger, honung och en liten droppe diskmedel så nu hoppas jag att de fastnar i min fälla och vi blir av med dessa små kryp.

Nu är klockan 8.17 så jag behöver lite paus i mitt städande för jag kan inte förbruka all energi innan jobbet. Idag är det grått och mycket kallare än vad det har varit de andra dagarna på 4 grader. Det kändes att luften var kylig på något vis när jag var ute och slängde soporna.

Idag är det lugnt på Centrumskolan, jag ska göra icabeställningen och i eftermiddag är det elevens val som vanligt på fredagar. Jag och Anette ska gå till konstmuseet tillsammans med tre elever och sedan ska vi fika. Det kommer bli mysigt att avsluta dagen så på Centrumskolan.

När jag kommer hem kanske Mats är hemma eller strax efter. Han hoppas han kan sluta lite tidigare idag då han har jobbat ganska mycket den här veckan. Planen är att åka till skogen och plocka svamp innan älgjakten börjar för då vill en inte vara ute i skogarna. Jag hoppas vi hittar lite för det är ju så gott.

Ikväll kommer S och Victor hem så det ska bli kul att umgås med dem.

Vad händer för er idag?

Jag önskar er en bra fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *