Jag,  Sjukskriven/Arbete

Kramens dag 💜

Tillhör ni de som kramas nÀr ni trÀffa vÀnner? Jag tillhör dem som kramas och nu nÀr denna pandemin har hÀrjat sÄ har jag nÀstan vant mig av med det Àven om det kÀnns lite konstigt. Jag kramar fortfarande mina barn och vÀnner som ocksÄ fortfarande kramas. Det har blivit att jag frÄgar innan om de vill kramas. Hur gör ni?

Jag lÀste nÄgonstans att det var kramens dag idag varav denna reflektion pÄ denna fredags kvÀll. Att ta i hand för att hÀlsa tycker jag att det Àr nÄgot som verkar försvinna eller Àr det bara jag som tror det? Jag Àr uppfostrad till att hÀlsa nÀr jag möter nya bekanta genom att ta i hand. Nu i och med pandemin sÄ kanske det försvinner mer och mer, vad vet jag. Jag tycker att det tillhör vett och etikett pÄ nÄgot sÀtt.

Det har varit en vÀldigt lugn dag för mig pÄ Centrumskolan. Jag har gjord bestÀllningen frÄn Ica som kommer till skolan pÄ mÄndag eftermiddag. Sedan har jag planerat och tittat över mina lektioner som jag ska kommande vecka.

NÀr jag kom hem idag sÄ förberedde jag till att göra glass. Idag testade jag att göra utan Àgg och gjorde Àven en vegansk. Vi fÄr se hur det blir. Min tanke Àr att göra glass med chokladsmak och en med jordgubbssmak som ska ligga ovanpÄ varandra sÄ en fÄr bÄda smakerna nÀr jag serverar glassen.

Efter det sÄ somnade jag i soffan och sov som en stock Ànda till Mats kom hem. Vi Äkte till City Gross och köpte skaldjur till ikvÀll.

Nu har vi precis Ă€tit framför tvn för det Ă€r handboll, Sverige mot Polen och det ser bra ut för Sverige. Tittar ni?’

Skaldjur Àr nÄgot som vi tycker Àr gott och mysigt och det blir oftast att vi Àter det pÄ fredagskvÀllen. Det Àr lagom smidigt, krÀvs ingen direkt förberedelse utan bara till att plocka fram. Jag tillhör dem som gillar plockmat, mat som kan Àtas lÀnge Àr mysigt tycker jag.

IkvÀll Àr det bara en lugn hemmakvÀll tillsammans med mannen framför tvn. Senare ikvÀll blir det PÄ spÄret och sedan kommer jag att gÄ och lÀgga mig tidigt för vi ska upp och springa som vanligt i morgon bitti.

Jag hoppas ni haft en bra dag, denna kramens dag, kram Susann 💜

Bild tagen pÄ Ven 2021

4 kommentarer