Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Lampan fanns kvar och firat MĂ€rit 😊

Idag gjordes det lussekatter pÄ hemkunskapen och de blev fina fast eleverna tyckte de var lite smaklösa. Jag kan hÄlla med för det var vÀldigt lite socker i degen sÄ jag tror det berodde pÄ det. Vi har firat chefen idag, för imorgon fyller hon 50 Är och dÄ ska hon vara ledig. MÀrit bjöd pÄ tÄrta efter att eleverna gÄtt hem och vi sjöng en sÄng med egen text med melodin Jag vill ha blommig falukorv till lunch som en kollega skrivit. Sedan gav vi henne vÄr present med vin, kex, ostar och annat smÄtt och gott. Hon blev glad för presenten och vi firade Àven att hon har gÄtt fÀrdigt rektorsprogrammet och att terminen snart Àr slut. Sedan diskuterade jag betyg pÄ mina elever tillsammans med Marie och Annika för jag Àr ju ovan vid att sÀtta betyg och ville ha deras stöd i min bedömning.

LÄnade bilden frÄn MÀrits Facebook.

Det blev inget bad ikvÀll med Annika fast jag var ÀndÄ tvungen att Äka till kallbadhuset för jag glömde min stora lampa dÀr i torsdag. Jag hoppades att den var kvar och det var den som tur var. Det var fint som vanligt dÀr nÀr en tittar ut mot vattnet och ser slottet. Jag badade inte för jag ville inte göra det sjÀlv.

NĂ€r jag kom hem ikvĂ€ll hĂ€ll Mats pĂ„ att göra köttbullar som vi skulle Ă€ta ikvĂ€ll och Ă€ven som vi ska till jul. SĂ„ nu Ă€r julköttbullarna fĂ€rdiga, skönt Ă€ven om de inte blir som vanligt eller rĂ€ttare sagt som jag skulle gjort. Jag gör alltid pĂ„ nötfĂ€rs och kryddar med svartpeppar, lite grillkrydda och salt och Mats följde ett recept gjorda pĂ„ blandfĂ€rs dĂ€r smaksĂ€ttningen bara var kryddpeppar och salt. TyvĂ€rr Ă€r jag ju en vanemĂ€nniska … JA, jag vet otacksam Ă€r jag nu nĂ€r han hjĂ€lper till i all julstress.

Nu Ă€r middagen uppĂ€ten och julköttbullarna i frusen och Mats pĂ„ kören och jag i soffan sĂ„ det Ă€r Ă„recis som det ska vara en mĂ„ndagskvĂ€ll. Jag ska sĂ€tta pĂ„ en julfilm och bara ta det lugnt ikvĂ€ll tills det Ă€r dags att lĂ€gga sig. Jag hoppas ni haft en bra mĂ„ndag, kram Susann 💜

2 kommentarer