Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

LĂ„ng ledighet 😊

Det blev bussen till jobbet idag för nĂ€r jag öppnade bildörren sĂ„ tjurade den och ville inte stĂ€nga sig ordentligt och jag kunde ju inte köra med en öppen dörr. Det Ă€r inte en fördel med all teknik… 😒

Skolavslutning tillsammans med eleverna gick bra. Vi gick tipspromenad, fikade och sjÀng julsÄnger innan det var dags att önska eleverna en riktigt god jul och gott nytt Är. Sedan nÀr eleverna hade gÄtt hem stÀdade vi och rensade kylskÄp pÄ sÄdant som inte skulle hÄlla sig över jullovet.

Vid elvatiden var vi fÀrdiga sÄ dÄ gick jag bort till Mats jobb för att Äka hem med honom för han fortsatte jobba hemifrÄn i eftermiddag. NÀr vi kom hem sÄ fixade jag lunch medans Mats jobbade och i eftermiddag vilade jag och bara njöt utav att min ledighet började. Jag valde att inte göra sÄ mycket mer Àn Àgna mig Ät lite tvÀtt och se över om nÄgot behöver tvÀttas inför vÄr fjÀllenresa. Jag bestÀmde att jag kokar godis imorgon nÀr jag ÀndÄ Àr ledig.

Jag tÀnkte Àven svara pÄ Orsakullans utmaning idag; Ett sÀllskapsspel jag rekommenderar.

Oj, jag kan inte bara vÀlja ett spel för det Àr mÄnga som jag kan rekommendera sÄ det fÄr bli de hÀr;

  • Carcasonne – ett strategispel som en kan spela mĂ„nga. Det finns mĂ„nga extensions om en vill utveckla spelet.
  • NĂ€r dĂ„ dĂ„ – ett frĂ„gespel som en kan spela Ă€ven om en inte Ă€r jĂ€ttesĂ€ker pĂ„ Ă„rtal utan bara har ett hum.
  • Smart 10 – ett frĂ„gespel dĂ€r en fĂ„r olika svarsalternativ som en ska vĂ€lja om det Ă€r sant eller falskt eller rangordna pĂ„ olika sĂ€tt.
  • Rummikub – ett brickspel som Ă€r kul som pĂ„minner lite om gin rummy dĂ€r siffror mellan 1 och 13 ska kombineras i olika grupper om minst tre i varje grupp.

Hur har er dag varit?

HĂ€lsningar, Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *