Långfredag, sol och digital skål

Jag vaknade först väldigt tidigt fast sen kunde jag somna om så det blev sovmorgon idag. Mats sov också väldigt länge så det var jag som gick upp först och det händer typ aldrig. Klockan var närmare nio så då gjorde jag frukost till Mats och Samina. Jag kokte ägg och stekte amerikanska pannkakor som jag serverade med lönnsirap och blåbär. Samina fick sin frukost i sängen.

Efter frukosten åkte Samina och jag till Stensö och gick, det blev ca 7 kilometer. Det var varmt och skönt att gå i solen och vi var inte ensamma ute i spåret. På väg hem handlade jag lite påskgodis och vegansk grädde till imorgon som jag hade glömt köpa.

Mats han var hemma och idag var hans önskan att bara vara och inte göra någonting så det är det han har gjort. Jag försökte få med honom på promenaden fast det ville han absolut inte.

När Samina och jag kom hem så gick jag och vilade för jag var lite trött så det blev lite slötittande på en serie.

Ikväll har vi invigt vår nya gasolgrill och det smakade gott även om vi insåg att vi behöver lite träning på att få det perfekt grillat. Det kommer nog bli mycket grillande i sommar, tur att en kan träffas och umgås utomhus i alla fall.

Vid halv sju fick vi ett mess från Åsa, Mats kusin som undrade om vi ville ha en digital träff och det ville vi såklart. Så nu har vi skålat och pratat en massa och det var väldigt trevligt för det var längesedan vi sågs. Åsa och Jon är de från Mats släkt som vi umgås med allra mest och vi saknar att kunna hälsa på dem i Flen. När pandemin lättar så ska vi absolut ses. Det blev en trevlig kväll tillsammans 💜💜

Långfredagen går mot sitt slut och nu har vi landat framför tvn igen och sen kommer det var skönt att sova om någon timme eller så.

Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.