Ligger lite efter đŸ˜©

Idag Àr det första advent och Kristina undrar hur firar du dagen? Jag och mannen har fixat och stÀdat i stor sett hela dagen förutom de pauser jag tagig för att inte fÄ nÄgra symptom som yrsel och huvudvÀrk. Vi började direkt efter frukosten och slutade nu ikvÀll fast vi hann inte allt som jag tÀnkte att jag skulle hinna. Det har kommit upp stjÀrnor och ljusstakar i fönsterna och Mats har putsat alla fönster innan det byttes gardiner och sattes upp belysning. LÄdan med alla saker som vi brukar sÀtta upp till första advent blev nerburen frÄn vinden. Nu har vi bara tomtarna som kommer upp till Lucia dÄ vi Àven brukar baka pepparkakshus. Idag var min plan att baka lussekatter fast orken fanns inte till det ikvÀll. Det fÄr jag gör nu i veckan och jag hoppas att jag orkar det dÄ.

Ordet Àr advent i Christels fotoutmaning sÄ det passar ju bra dÄ vi fixat lite adventfint hÀr hemma hos oss.

Vi har Ă€ven bĂ€ddat rent i alla sĂ€ngar sĂ„ nu kan vi ta emot barnen till jul. Dessutom blir det skĂ€nt att krypa ner i en renbĂ€ddad sĂ€ng ikvĂ€ll. 😊 tvĂ€ttmaskinen har ocksĂ„ jobbat hela dagen sĂ„ i veckan blir det till att stryka och vika tvĂ€tt. vi har haft fullt upp hela dagen sĂ„ vi hann inte ens Ă„ka in en runda till julskyltningen som vi annars brukar göra.

Nu halvligger vi i varsin del utav soffan framför tvn och tÀnker bara chilla fram tills det Àr dags för att gÄ och lÀgga sig. Jag tror att jag kommer att sova gott i natt. Hur har er första advent varit?

Kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *