Lite snopet

Idag har jag fortsatt med filmöverföringen, fast blev illamående efter några timmar. Det triggar med alla ögon och huvudrörelser.

Samina och Samuel sov så länge så vi bestämde att göra raviolin till middagen ikväll.

På eftermiddagen var jag lite energifattig och somnade helt utmattad i uterummet. Mats slutade tidigt för att kunna spela paddel med Linda och Christian. Det var första gången som Mats spelade paddel och han tyckte det var roligt.

När Mats kom hem efter paddeln var det dags att göra raviolin. Först gjorde vi fyllningen, två olika eftersom Samuel inte tycker om svamp. Det blev en fyllning med spenat, svamp och ricotta, den andra med skinka, spenat och ricotta. Degen hade jag gjort innan jag deckade i uterummet.

När vi hade plockat fram pastamaskinen och skulle börja veva märkte vi att valsen hade fastnat på nåt sätt. Mats försökte med allt, skruvade till och med isär den fast vi lyckades inte 🤔🙁

Det bidde inte som vi tänkt oss och dessutom hade Samuel ett tåg att passa. Då tänkte vi att det fick bli pizza fast den pizzerian vi brukar köpa ifrån hade semesterstängt. Då åkte vi in till Mc Donalds och köpte med oss och satt i bilen och åt vid Kalmarsundsbadet.

Sedan åkte vi till stationen och eftersom vi hade lite tid innan tåget gick köpte jag en glass med chokladsås på McDonalds och Mats tog en paj.

När vi kom hem efter att lämnat Samuel vid tåget spelade vi gin rummy.

Jimmy kom förbi och kollade på elgrejerna som Mats köpt och så bestämdes att han kommer imorgon kväll och fixar elen till uteköket. 😊👍🏾

För en stund sedan körde vi Samina till Lovis för hon skulle sova där. Lovis har precis flyttat till egen lägenhet, en etta och då var mats och jag tvungna att följa med och titta hur hon bodde. 👍🏾Det var en mysig etta, perfekt första boende 😊

Nu är det sängen för jag är trött ikväll, godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *