Jag

Lite tankar

Att bli uppsagd ger en massa tankar. Jag kommer ju att få ett skriftligt besked nästa vecka om uppsägning. Även om jag känt på mig att det kommer att bli uppsägnings så känns det iallafall lite olustigt och läskigt. Det är tur att jag har en bra handläggare på försäkringskassan som inte kommer ”släppa” mig utan låta mig ingå i ett projekt som försäkringskassan har tillsammans med arbetsförmedlingen. I det projektet kan jag vara upp till ett år och då får jag hjälp med att hitta ett arbete som passar mig.

Kanske är det dags för mig att prova något annat här i livet även om jag kan sakna alla relationer som en får när jag jobbade som förskollärare. Det svåra är att hitta något som jag kan göra och även dra nytta av min pedagogiska kompetens. Jag tror att jag hade passat bra som familjepedagog, eller mentor i pedagogiska frågor och sammanhang, kanske en ny ”Nanny” som åker runt och hjälper familjer.

Det jobbiga är ju att jag inte har något slutdatum på socialförvaltningen, det känns svårt att vara med och planera verksamhet för alla mötesplatser och sen inte veta om jag kommer få vara med på själva utförandet.

Det finns så många frågor som inte kan besvaras utan jag förväntas bara flyta med… svårt … fast ändå är jag så mycket bättre på att vara här och nu. I början av min sjukskrivning fick jag ångest och början till panikattacker, som tur väl får jag inte det så ofta nu utan kan hantera det.

5 kommentarer