Ljusare utomhus 😊

Godmorgon alla fina som Ă€r hĂ€r och tittar in hos mig. Vad glad jag blir att just Du finns 💜

Idag steg jag upp lite senare Àn vad jag brukar, tror det beror pÄ att Mats Àr hemma och att han steg upp senare Àn vad han brukar göra. Mats ska ha möte hemifrÄn idag sÄ han har riggat allt i köket. Det Àr ljusare utomhus sÄ det verkar blir en fin dag och det Àr en grad varmt idag. Himmeln har ett rosa sken som blir sÄ vackert nÀr en tittar ut genom fönstret.

SjÀlvklart Àr det Centrumskolan som gÀller och efter jobbet behöver jag handla lite. Jag ska Àven in en runda pÄ systemet för jag tÀnkte köpa lite glögg, har faktiskt inte druckit det Ànnu i Är. Det kanske blir sÄ att vi fÄr lite glögggÀster pÄ fredagskvÀll sÄ sÄ behöver vi ha det hemma. Maria och hennes sÀrbo Micke skulle gÄ pÄ teater pÄ fredagskvÀll och undrade om vi ville följa med och det ville vi. DÄ bjöd jag in dem pÄ en glöggkvÀll efter teatern. Vi ska se Kalasa med Vasa pÄ byteatern och det ska bli riktigt trevligt för det var lÀngesedan vi sÄg nÄgot med byteatern. Vi har en bekant som spelar med i den teatern.

Idag undrar Orsakullan om min barndomsjul. Och eftersom jag inte svarade pÄ gÄrdagens frÄga sÄ fÄr det bli samma svar för det hör liksom lite ihop med för lÀngesedan

Jag blev adopterad till Sverige 1974 och min syster Fatimah minns jag att vi hÀmtade pÄ Arlanda flygplats 1976. Hon Àr adopterad frÄn Indonesien och jag frÄn Syd Korea. VÄra första jular firade vi hemma tillsammans med mamma och pappa och jag har minne av att ibland sÄ firade farmor och farfar med oss. Sedan nÀr vi blev lite Àldre firade vi tillsammans med mina kusiner Tommy, Mattias och Ann-Charlotte hemma hos dem. DÄ var vi mÄnga för Àven deras kusiner pÄ sin pappas sida var dÀr och vÄr mormor och morfar och deras farmor och farfar. De jularna minns jag med vÀrme, det var roligt med alla som trÀffades och umgicks. Tomten kom sÄklart Àven dÀr och alla barnen hade vÀldigt roligt, kÀndes som en riktig Bullerbyjul.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *