Familj,  Jag,  Resor

Löpning, bad och studentfirande 😊

Nu Àr det söndag kvÀll och vi Àr hemkomna frÄn Flen. Vi sitter framför tvn och ska titta pÄ Sveriges match mot Norge och ikvÀll hoppas vi sÄklart pÄ vinst.

IgĂ„r var det lördag och dĂ„ steg vi upp sĂ„ vi sprang klockan sju för att hinna innan det som skulle fixas med hos Åsa och Jon dĂ„ Max tog studenten. Jon följde med och sprang med oss sĂ„ vi fick sĂ€llskap ner till Orresta Ö dĂ€r vi badade. Det var 16 grader i luften och 18,6 grader i sjön fast det kĂ€ndes som om det var varmare i vattnet. Efter doppet sprang vi hem igen och det blev en runda pĂ„ 4 km fram och tillbaka. Min fot fungerade bra fick bara lite ont efterĂ„t.

Sedan blev det duschen innan frukosten. Klockan 14.03 skulle Max springa ut i Eskilstuna sÄ vid klockan tolv Äkte vi för att hinna och ha god tid pÄ oss. Innan vi Äkte sÄ fixade vi tilltugget som skulle vara till bubblet och lite andra förberedelser.

NÀr Max hade kommit ivÀg pÄ flaket Äkte vi för att hÀmta en bil som Melle skulle köra Max hem i. Det var Marcus och Hillewis bil. DÀrefter Äkte vi hem och jag sov bÄde dit och tillbaka för det gÀller att passa pÄ att vila lite mellan aktiviteterna.

NĂ€r vi kom hem till Flen dukade vi och gjorde klart snittarna, Runt halv sex kom studenten sĂ„dĂ€r lagom glad som studenter brukar vara. Vi Ă„r snittar, frukt, kyckling, kassler, sallad mm som Åsa och Jon lagat. Det blev en trevlig kvĂ€ll och runt niotiden lĂ€mnade studenten oss för att dra vidare till Eskilstuna. Vi andra fortsatte firandet tills klockan blev runt 01.00.

Idag vaknade jag vid sex fast halvsov till kolan halv Ätta och dÄ gick jag upp. Vid niotiden Ät vi frukost och sedan packade vi ihop oss för att dra hemÄt. Innan vi Äkte var vi tvugna att svÀnga förbi DecembervÀgen och sÀga hejdÄ till dem och gosa lite med Rut, Idas yngsta barn som Àr ca 5 veckor. Vid elvatiden kom vi ivÀg efter att druckit kaffe och pratat lite.

S och William skulle fÄ lÄna bilen hem till Malmö för tÄgtiderna var det lite strul med dÄ det Àr banarbete och dÄ tar tÄgresan mycket lÀngre tid. Vi fÄr pussla i veckan med Volvon som vi har kvar hemma. William ska till Kalmar pÄ fredag och dÄ lÀmnar han bilen igen.

Det har varit en bra fast intensiv helg och nu Àr det som sagt bara mys framför tvn.

Jag hoppas du ocksĂ„ har haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer